Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
FOTO: Mediașul are, de miercuri, Centru Local pentru Permise Auto
Vasile ANTIPA
1313 vizualizari
FOTO: Mediașul are, de miercuri, Centru Local pentru Permise Auto

De miercuri, 17 octombrie, la Mediaș funcționează Centrul Local de Examinare a candidaților pentru obținerea permisului de conducere. 

Acesta afost inaugurat miercuri dimineața la ora 11, la festivitatea organizată fiind prezenți ministrul Tursimului-Bogdan Trif, prefectul Adela Muntean, subprefectul Horațiu Marin, senatorul Viorel Arcaș, primarul Mediașului-Gheorghe Roman, viceprimarul Mediașului-Vhristine Thellmann, șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Sibiu-subcomisarul Victor Ștefan Ivașcu, precum și consilieri județeni și locali.

  • „Deschiderea Centrului Local de Examinare la Mediaș este o consecință firească a sutelor de solicitări venite din partea cetățenilor din nordul județului Sibiu. Am făcut toate demersurile legale și necesare pentru aprobarea înființării acestui centru, considerând că rolul Instituției Prefectului este de a răspunde nevoilor comunității”, a menționat Prefectul Adela Muntean.
  • „Mă bucur că alături de Consiliul Local am reușit să facem pași importanți în ceea ce privește sediul. Mă bucur în același timp de faptul că deși facem parte din partide de culori diferite am găsit până la urmă aceea cale de a face un lucru bun pentru Mediaș și pentru nordul județului Sibiu. Cred că fiecare dintre noi a pus mai presus de orice interesul general”, a declarat primarul Gheorghe Roman.
  • „Pentru mine vreau să vă spun că este un vis împlinit. Toată acțiunea a început în anul 2013, iar de atunci s-au schimbat cinci miniștri și cinci prefecți. Nu a fost o ușor, dar e o idee foarte bună și un lucru foarte bun pentru o jumătate de județ”, a spus la rândul său, senatorul Viorel Arcaș, prezent la inaugurarea oficială a centrului.
  • "Felicit autoritățile locale, Prefectura și Primăria Mediaș. Știu ce greueste la Prefectură să adune toți oamenii din județ, să examineze, să elibereze toate actele. Aveamcozi interminabile. Din păcate nu am fost un exemplu foarte bun, dar acum vedem un exemplu bun prin proiectul acesta pilot de descentralizare la nivel local. Toată zona de nord a județului o să fie deservită aici, la Mediaș, ceea ce este un lucru extrem de bun", a spus ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Centrul Local de Examinare este o componentă a Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Sibiu din cadrul Instituției Prefectului – Județul Sibiu și va deservi locuitorii din municipiul Mediaș, orașele Dumbrăveni și Copșa Mică și din comunele Șeica Mică, Micăsasa, Axente Sever, Moșna, Dârlos, Bazna, Blăjel, Brateiu, Biertan, Ațel, Alma, Hoghilag, Laslea, Târnava și Valea Viilor.

Centrul este situat pe Aleea Comandor Dimitrie Moraru, numărul 17 și va fi deschis pentru început în fiecare zi de miercuri, între orele 10 și 16. Medieșenii, dar și locuitorii comunelor învecinate își vor depune aici dosarele pentru susținerea probei teoretice, vor susține examenul teoretic și vor depune cererile pentru programare la proba practică.


comentarii
2 comentarii

taiatul de panglici, adus de psd la rang de sport national. Astia nu pot misca ceva "pentru ca asa e bine" sau "pentru ca asa vor ei" - nuuuu, ei trebuie sa-si aduca tot partidul si sa taie fiecare 5cm de panglica, sa vada lumea maretele realizari ale mult iubitului partid!
mihai
18.10.2018 12:08
Da mai au taiat panglica de inaugurare DAR PSD A FACUT CEVA PT MEDIAS SI SIBIU. PNL/PDL A TAIAT SI INCHIS SPITALE. ASA CA POSTACULE CANTA LA ALTA MASA !
@ Mihai
22.10.2018 21:22
Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia