Tribuna
FOTO: Mașină distrusă pe strada Autogării după ce utilajul de ridicări a agățat firele unui stâlp de electricitate
FOTO: Mașină distrusă pe strada Autogării după ce utilajul de ridicări a agățat firele unui stâlp de electricitate

O mașină parcată pe strada Autogării a fost distrusă, luni dimineața, după ce un stâlp de iluminat public s-a prăbușit peste ea.

Se pare că accidentul a fost produs de utilajul de ridicat mașini.

„Accidentul a avut loc în această dimineață, la intrarea utilajului în curtea de depozitare a autorismelor ridicate situată pe strada Autogării. Chingile utilajului au fost recent înlocuite, fiind mai lungi și necesitând astfel ridicarea mai sus a brațului utilajului. La intrarea în spațiul de depozitare, brațul autoutilitarei a agățat firele suspendate de fibră optică, iar stâlpul de iluminat care le susținea a căzut”, au spus reprezentanții Primăriei Sibiu.

Potrivit sursei citate, mașina avariată în urma acestui accident va fi reparată de Poliția Locală, prin polița RCA a utilajului de ridicări.

 

Cazul a fost cercetat și de Poliție

 

Polițiștii Biroului Rutier au intervenit și ei pe strada Autogării. În urma cercetărilor, s-a stabilit că „șoferul unei autospeciale destinate ridicării de auto nu a fixat înălțimea potrivită a încărcăturii, iar la pătrunderea în curtea societății a agățat cablul montat pe un stâlp de iluminat public, stâlp care s-a rupt și a căzut peste un autoturism parcat”.

În urma incidentului nu s-au înregistrat victime.

Șoferul utilajului, un bărbat de 51 de ani, din Săliște, nu se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu l-au avertizat în scris pe conducătorul auto, urmând ca pagubele să fie recuperate prin societatea de asigurare.

 

 


comentarii
3 comentarii

intrebare pentru reprezentantii municipalitatii . Nu este neglijenta in serviciu ? Cine avea in fisa postului atributia de a securiza acele chingi si de a verifica daca acel brat este ridicat la inaltimea corespunzatoare ? Daca se repara din polita RCA automat la noua reinnoire polita va fi mai scump deci un prejudiciu la bugetul local. Se va imputa soferului aceasta diferenta de cost ?
Vasi
14.05.2018 12:51
Autoturismele parcate pe totuarul,din fata depozitului,sunt parcate corect?Atentie domnii de la Primarie.
gogu din rampa
14.05.2018 13:12
efecte dela bunica fdr si junele rezvan
doi supermani pe banii nssrii
adi3
14.05.2018 17:22
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

fmct

Thyssenkrupp System Engineering GmbH

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia