logo
FITS
FOTO: Leban, câinele de căutare-salvare din cadrul ISU Sibiu, cel mai bun la campionatul de dresaj al MAI
Laura BUCIU
2914 vizualizari
FOTO: Leban, câinele de căutare-salvare din cadrul ISU Sibiu, cel mai bun la campionatul de dresaj al MAI

Câinele Leban, împreună cu conducătorul său, plt.adj.șef Andrei Constantin din cadrul ISU Sibiu, au participat, în perioada 1 – 5 octombrie, la „Campionatul de dresaj al câinilor de serviciu din Ministerul Afacerilor Interne”, ediția a XIV-lea. Echipa de la Sibiu a obținut locul I la categoria Câini de căutare-salvare în mediu urban. Este cea de-a treia ediție a campionatului la care participă câinele de căutare-salvare Leban, la primele două ediții clasându-se pe locul al II-lea.

  • „Pe parcursul celor 10 ani de viață, câinele Leban a fost alături de pompierii sibieni la intervenții pentru căutarea unor persoane dispărute. De asemenea, efectuează permanent antrenamente și participă la programele de pregătire, împreună cu echipajele de intervenție ale ISU Sibiu, sub coordonarea plt.adj.șef Andrei Constantin. De fiecare dată și-a îndeplinit la fel de bine misiunea încredințată”, a spus Cristina Criveanu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Dincolo de performanță, pentru pompierii de la ISU Sibiu, Leban este un adevărat camarad, care îi bucură de fiecare dată pe salvatori.

  • „Chiar dacă vârsta și starea lui de sănătate ne anunță faptul că se apropie momentul retragerii din activitate, nu-l vom uita și-i vom purta aceeași grijă, bucurându-ne atât cât este posibil de compania lui”, a mai spus reprezentantul ISU Sibiu.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia