Tribuna
FOTO / VIDEO: În Piața Mare a răsunat o „Rugăciune pentru naţiune”
Adrian POPESCU
9304 vizualizari
FOTO / VIDEO: În Piața Mare a răsunat o „Rugăciune pentru naţiune”

Bisericile Evanghelice Neoprotestante din Sibiu și împrejurimi au organizat duminică, 27 martie, începând cu ora 15.00, un marș finalizat cu „Rugăciune pentru naţiune”.

La marșul-manifest au participat circa cinci mii de oameni care și-au dat întînire în diferite zone din municipiu. Un grup a pornit de la Gară, altul din faţa Bisericii Ortodoxe „Înălțarea Domnului” (n.n. Bulevardul Mihai Viteazu) şi altul din faţa Bazinului Olimpia.

Fiecare grup a fost însoțit de muzicieni care activează în diferite fanfare din țară. În total au fost circa 350 de cântăreţi de fanfară. Începând cu ora 16 și până la ora 18, grupurile reunite în Piața Mare, au săvârșit o slujbă comună de rugăciunea pentru națiune, context în care participanții au împărtășit celor prezenți câteva din valorile lor creştine.

În opinia pastorului Viorel Iuga, președintele Uniunii Bisericilor Creștine Baptiste din România, care este și inițiatorul evenimentului, “marșul este unul dedicat României, protejării ei de relele din jur , dar și cetățenilor care locuiesc și convițuiesc pe teritoriul ei. Dumnezeu ne-a aşezat într-o ţară minunată. Ascultând prunca lui Dumnezeu prin Sfintele Scripturi şi în dragoste de ţară, ne adunăm la Sibiu să ne rugăm pentru pacea şi bunăstarea României. Am decis să venim împreună şi să ne reamintim valorile creştine care trebuie practicate în fiecare zi şi de fiecare român”, a spus inițiatorul proiectului. 







comentarii
2 comentarii

Au fost peste 700 de cantareti in fanfara...
Silvan
27.03.2016 20:41
La sibiu
Goga
28.03.2016 09:19
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA