Tribuna
FOTO: Dublă crimă în ziua de Crăciun: mamă şi fiică, găsite moarte în fântână. Principalul suspect a lăsat un bilet
28688 vizualizari
FOTO: Dublă crimă în ziua de Crăciun: mamă şi fiică, găsite moarte în fântână. Principalul suspect a lăsat un bilet

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat în cazul uciderii femeii de 36 de ani şi a fiicei acesteia.cel bănuit de aceaste crime este tatăl copilei, care a lăsat un bilet pentru fiul său, în care recunoaşte fapta.

  • „Ne-am sesizat din oficiu ca urmare a unui apel de la IPJ Sibiu că în fântâna din curtea unei case din localitatea Şura Mare au fost descoperite doua femei decedate, respectiv mama şi fiica. Ne-am sesizat pentru infracţiunea de omor calificat, urmând să fie efectuate cercetări cu privire la această faptă. Principalul suspect este tatal fetei şi soţul mamei, el a încercat să se sinucidă. Este internat la Spitalul Judeţean Sibiu. Când îşi va reveni din coma urmează să vedem în ce măsură ne poate da o declaraţie”, a declarat, luni, prim-procurorul Ion Veştemean, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Veştemean a precizat că deocamdată nu se poate spune dacă decesul a survenit ca urmare a înecului în fântână sau din cauza leziunilor constatate de anchetatori la prima verificare.

  • „La prima vedere au fost urme de violenţă pe corpul mamei, dar aşteptăm ca medicii legişti să ne spună dacă aceste leziuni au determinat decesul sau au fost simple acte violente”, a ai spus Veştemean.

Procurorul a mai spus că bărbatul care a încercat să se sinucidă, dar a fost salvat la timp de fiul său, i-a lăsat acestuia din urmă un bilet, în care, indirect, îşi explică gestul şi recunoaşte crimele.

  • „El (n.red. soţul femeii) este primul vizat, în condiţiile în care a lăsat şi un bilet în care îi spunea fiului că de acum el va fi capul familiei iar indirect ne duce la concluzia că el a săvârşit fapta. Spunea că el ar fi fost cel atacat de mamă şi fiică şi că pe acest fond a trebuit să se apere”, a mai spus Ion Veştemean.

Sub pază

Bărbatul bănuit că şi-a ucis soţia şi fiica de Crăciun, apoi a încercat să se sinucidă, se află internat în comă indusă, la Terapie Intensivă, sub pază, în vreme ce fiul acestuia este audiat de procurori.

  • Sibianul de 43 de ani din Șura Mare găsit inconștient după tentativa de suicid se află în momentul de față internat în cadrul Secției Clinice Anestezie-Terapie Intensivă a SCJU Sibiu. Este intubat și sedat (comă indusă). În cursul zilei de luni, pacientul va fi reevaluat din punct de vedere neurologic, se va încerca scoaterea sa din starea de sedare și, în funcție de rezultatul reevaluării, se va decide ce tip de supraveghere și tratament trebuie adoptat în continuare. Bărbatul se află sub pază”, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu

Luni, fiul bărbatului, cel care l-a găsit pe bărbat şi a sunat la 112, este audiat de procurori şi poliţişti, care încearcă să afle ce s-a întâmplat în ziua de Crăciun şi ce ştie băiatul, în vârstă de 18 ani despre tragedie.

 

Ce ştiu vecinii 

 

Vecinii familiei unde a avut loc tragedia în ziua de Crăciun spun că în casă erau mereu certuri şi cei doi soţi se aflau în divorţ. 

În dimineaţa de Crăciun, cei doi s-au certat din nou şi se pare că atunci ar fi luat bărbatul decizia să le omoare pe soţie, dar şi pe fiica lor. 

După primele cercetări, se pare că femeia şi fiica ei au fost mai întâi strangulate, apoi au fost aruncate în fântână. Cuprins de remuşcări şi speriat, bărbatul a vrut să se sinucidă, însă a fost găsit de fiul său, care a tăiat funia şi a chemat salvarea. 

Tot fiul a anunţat şi dispariţia mamei şi a sorei lui. 

ŞTIRE INIŢIALĂ:

Poliţiştii şi procurorii din Sibiu au deschis o anchetă după ce o femeie de 36 de ani și fiica ei de 14 ani au fost găsite fără suflare, duminică, în fântâna gospodăriei lor, din Şura Mare. Tatăl copilei a fost găsit inconştient, în urma unei tentative de sinucidere.

Surse din cadrul anchetei au declarat că există suspiciuni de crimă în acest caz, principalul suspect fiind soţul femeii care a încercat să se sinucidă în şura casei.

Se pare că după ce le-a aruncat pe cele două în fântână, bărbatul a încercat să se spânzure.

Potrivit surselor citate, bărbatul a fost găsit în viaţă, dar inconştient, fiind dus la spital, în Sibiu, în comă.







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA