Tribuna
FOTO: Două zile până la Valentine's: recuzita e deja în teren!
Dumitru CHISELIŢĂ
870 vizualizari
FOTO: Două zile până la Valentine's: recuzita e deja în teren!

Societatea asta modernă pare a ne programa orice. Uite, de exemplu, pe 14 februarie, obligatoriu, iubeşti. Că e Valentine's Day. Şi pentru că una e să iubeşti aşa, cu simţul, creierul şi inima, iar de văzut nu se vede nimic care să poată fi pozat ori măcar să-ţi faci un selfie, iar alta este să adaugi şi ceva material la simţirea asta pre-primăvăratică. Un ursuleţ, o perniţă, o oricealtceva care să fie colorată intens, să fie şi cu ceva "love" scris. Păi nu? Păi da. Că e Valentine's. Adică va fi, pe 14.

Iar dacă joi nu se va mai vedea om cu om de la atâta amor în real ori în virtual, comercianţii noştru nu au mai stat pe gânduri şi au şi instalat punctele de unde poţi achiziţiona simbolurile tradiţioanle ale dragostei: de obicei constând în trio-ul flori-inimioare-ursuleţi. Deja, de duminică după-amiaza, pe Bălcescu, în zona Farmaciei 24, puteai să iei valentine-ul pe care-l considerai potrivit perechii şi portofelului tău.

Şi acesta e îmceputul, în curând locul va fi reameajat pentru 1 Martie-Mărţişor şi 8 Martie Ziua Femeii. Uneori şi pe alocuri, cu aceleaşi produse, că şi ele-s adaptabile.

Dar noi care nu suntem cu Valentines'ul, ce facem? Cred că tot bine-mersi... dar voiam să vă anunţăm că uite,  recuzita pentru Ziua Îndrăgostiţilor e deja în teren.

FOTO: RĂZVAN NEGRU

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

fmct

Thyssenkrupp System Engineering GmbH

Enescu

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia