logo
FOTO: Delegație din Bosnia și Herțegovina, în vizită de documentare la ISU Sibiu
FOTO: Delegație din Bosnia și Herțegovina, în vizită de documentare la ISU Sibiu

O delegație formată din specialiști în protecție civilă și situații de urgență din cadrul Ministerului de Securitate din Bosnia și Herțegovina s-a aflat, joi,  într-o vizită de documentare la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru”al județului Sibiu.

Cei șase membri ai delegatiei au fost însoțiți de doi reprezentanți ai Departamentului pentru Situații de Urgență.

  • „Înalţii oaspeţi şi-au exprimat interesul de a cunoaşte cum funcționează sistemul de urgență din țara noastră, arătându-se interesați de rolul instituţiei noastre în sistemul de management al situaţiilor de urgenţă, prezentându-se mecanismul operaţional al instituției, precum şi tehnica de intervenţie pe care o utilizăm în gestionarea situațiilor de urgență. Totodată, membrii delegației și-au manifestat dorința de colaborare, schimb de experiență și încheierea unui parteneriat în domeniul situațiilor de urgență cu inspectoratul nostru”, a spus Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Inspectorul șef al ISU Sibiu, col. Laurențiu Cosmin Balcu, i-a înmânat șefului delegației o plachetă inscripționată cu însemnul heraldic al inspectoratului. De asemenea, Balcu a primit o emblemă inscripționată cu instituțiile din subordinea ministerului pe care-l reprezintă conducerea delegației.


comentarii
1 comentarii

Vin să învețe cum se fura motorina
George
15.12.2017 13:25
Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia