Tribuna
FOTO: Camionetă care transportă 8 butoaie de benzină, implicată în accident pe DN 1. Trafic blocat două ore
Laura BUCIU
6058 vizualizari
FOTO: Camionetă care transportă 8 butoaie de benzină, implicată în accident pe DN 1. Trafic blocat două ore

O camionetă care transporta opt butoaie de benzină a fost implicată, luni noaptea, într-un accident pe Drumul Naţional 1, o personă fiind rănită. Traficul a fost blocat între Scoreiu şi Porumbacu de Jos în urma scurgerii de benzină dintr-un butoi. 

„Un echipaj SMURD şi un echipaj de pompieri au intervinit la un accident rutier petrecut pe DN 1, între localităţile Porumbacu de Jos şi Scoreiu. În urma accidentului a rezultat o victimă cu posibile fracturi la membrele inferioare. În accident a fost implicată o camionetă care transporta opt butoaie de benzină. Echipajul de pompieri a acţionat pentru sablarea scurgerilor de benzină dintr-un butoi”, a declarat Bianca Săbău, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Se pare că vinovat de producerea accidentului este un şofer de 26 de ani, din Bacău care a efectuat o depăşire riscantă.

„Pe DN 1 traficul a fost complet blocat în urma accidentului rutier. Şoferul vinovat are 26 de ani, este din Bacău. Acesta conducea un microbuz de pasageri spre Braşov, când a depăşit neregulamentar un microbuz de marfă, condus de un cetăţean străin, în vârstă de 55 de ani. În acelaşi timp, din sens opus, venea un autoturism condus de un bărbat din Braşov, în vârstă de 27 de ani, care nu a putut evita impactul, rezultând coliziunea între cele trei autoturisme”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţei Sibiu.

Timp de două ore, nu s-a circulat în zona producerii accidentului.

foto: INFO TRAFIC jud. SIBIU / facebook.com

 







comentarii
1 comentarii

Ar fi frumos dac? nu a?i mai ?terge comentariile prin care vi se dau sfaturi, stimabililor. Nu e prima dat? c
Tot Eu
07.06.2016 09:55
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA