logo
Avionul de la Madrid a aterizat cu 14 ore întârziere. Alte zboruri sunt perturbate
Avionul de la Madrid a aterizat cu 14 ore întârziere. Alte zboruri sunt perturbate

Avionul de la Madrid, care ar fi trebuit să ajungă în timpul nopţii de marţi spre miercuri, la ora 00.40 a aterizat pe Aeroportul Internaţional Sibiu cu întârziere de mai bine de 14 ore, iar alte zboruri au perturbări în program. Una dintre curse a fost anulată, din cauza condiţiilor meteo din ţară.

  • „Aeronava Blue Air, care efectuează zborul de la Stuttgart spre Sibiu, cu numărul BMS330, având sosirea programată în mod normal la ora 14:00, va ajunge la ora 18:50. Din acest motiv, plecarea spre Stuttgart, respectiv zborul BMS329, programat la ora 14:35, va avea întârziere, noua oră anunţată pentru decolare fiind 19:30. Zborul Tarom cu numărul RO311, de la Sibiu la Munchen, cu plecarea programată la ora 18:25, a fost anulat. Toţi pasagerii au fost rerutaţi pe zboruri alternative. Aeronava Wizzair, care ar fi trebuit să ajungă în cursul nopţii trecute, la ora 00:40 de la Madrid, a aterizat la ora 15:00”, a declarat, presei, Nicoleta Boborodea, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Sibiu.

Boborodea a mai precizat că traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă pe Aeroportul Internaţional Sibiu, unde pe tot parcursul zilei a nins constant, însă a fost menţinută starea de operaţionalitate a pistei, a platformei şi căilor de rulare prin intervenţia rapidă a utilajelor de deszăpezire.

 

 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia