logo
FOTO: Aproximativ 15.000 de sibieni, afectați de o avarie la o conductă de apă
FOTO: Aproximativ 15.000 de sibieni, afectați de o avarie la o conductă de apă
© Răzvan NEGRU

UPDATE, ora 15: Lucrarea a fost încheiată, anunță conducerea Sc Apă Canal SA, și au început manevrele de reumplere și punere sub presiune a magistralei. În jurul orei 17, furnizarea se va face la parametri normali, anunță SC Apă Canal SA.

Știre inițială

Aproximativ 15.000 de sibieni din 11 localități din județ sunt afectați, duminică dimineața, de o avarie la conducta de transport apă în zona Asachi din Sibiu. Echipele de la SC Apă Canal SA intervin pentru remedierea problemelor apărute.

  • „La aproximativ 12 ore de la încheierea lucrărilor pe conducta de transport DN 600 din zona Zăvoi - Asachi, un segment vechi de conductă a cedat, Apă Canal Sibiu SA fiind nevoită să sisteze furnizarea și să intervină de urgență pentru remedierea avariei. Pe durata lucrărilor vor avea loc scăderi considerabile ale presiunii până la întreruperea totală a furnizării, funcție de consumul din rețea, pentru abonații din: Zona Industrială Vest, zona Ogorului – Frunzei, str. Aviației (parțial), Șoseaua Alba Iulia (între str. Turda și str. Salzburg), precum și din localitățile Cristian, Șura Mică, Ocna Sibiului, Mândra, Loamneș, Hașag, Păuca, Presaca, Bogatu Român și Broșteni”, se arată într-un comunicat al companiei.

Avariile produse pe conducta de transport din această zonă sunt cauzate de vechimea rețelei, iar în planul de investiții pe acest an este prevăzută o amplă lucrare de înlocuire, în momentul de față proiectul fiind în fază de licitație.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

 

© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia