Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
FOTO: Aglomerație la Pașapoarte, deși se lucrează în minivacanță
Laura BUCIU
1032 vizualizari
FOTO: Aglomerație la Pașapoarte, deși se lucrează în minivacanță
© Răzvan NEGRU

Zeci de persoane așteaptă să își facă pașapoartele, deși Prefectura Sibiu a anunțat că Serviciul va lucra în 16 și 17 august. Mai mult, deși își pot lua bon de ordine și își pot face programare online, oamenii preferă să stea pe scările de la Prefectură pentru a aștepta să le vină rândul.

  • „Am venit de dimineață, am luat bon, dar aștept aici, ce să fac?”, a spus o femeie, care aștepta să intre pentru a-și face pașaportul.

La fel ca și ea, alte zeci de persoane așteaptă pe scări, pe hol sau în fața ghișeului.

  • „Am luat bon, dar sper că pot intra mai repede. Dacă tot am venit, aștept”, a spus un bărbat care aștepta în fața Serviciului.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Sibiu, programul este zilnic până la ora 18.30, dar se întâmplă ca angajații să rămână la serviciu și până la ora 20, pentru a rezolva toate cererile de peste zi. Media este de 350 de cereri zilnic.

Ghișeele serviciilor Permise și Pașapoarte vor fi deschise în 16 și 17 august, deși aceste zile au fost stabilite, prin Hotărâre de Guvern, ca zile libere pentru personalul bugetar. Activitatea cu publicul se va desfășura conform programului normal.

Decizia a fost luată de subprefectul Horațiu Marin, ținând cont de faptul că, în aceste zile, sute de sibieni au programări online la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor și la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple din cadrul Instituției Prefectului – Județul Sibiu.

 

© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU


comentarii
2 comentarii

domnilor !pasaportul emis la consulate costa tot ca in romania,preturile ai scazut!fata de 2009-2016(7)
normal ca in august cind vin multi de afara sa fie aglomeratie,da asta e,nu poti obliga pe nimeni sa faca pasaport afara daca vine in tara,si pe loc nu merge
ARDEO
14.08.2018 17:31
Unde ai mai văzut în lumea asta să îți dea pașaportul de 10 ani pe loc sau în aceeași zi! Aberații!
Bumblebee
14.08.2018 18:08
Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia