logo
Fostul prefect al județului Sibiu, Ilie Mitea, a murit într-un grav accident rutier
11636 vizualizari
Fostul prefect al județului Sibiu, Ilie Mitea, a murit într-un grav accident rutier

Fostul prefect al județului Sibiu, Ilie Mitea, a murit joi seară într-un accident rutier la Milcoiu în județul Vâlcea. Ilie Mitea se afla pe locul din dreapta al unui autoturism care circula regulamentar. Pe celălalt sens de mers, un alt autoturism a efectuat a unui TIR fără să se asigure și a intrat frontal în mașina în care se afla sibianul. Ilie Mitea a murit la câteva minute după producerea accidentului. În tragedia rutieră și-a pierdut viața și Ioan Romițan, care era proprietarul Naf Naf. Conform unor surse, alt pasager din autoturismul în care se aflau Mitea și Romițan, Ciprian Baltador, ar fi fost rănit.

”Șoferul unui auto Volkswagen ce se deplasa din direcția Râmnicu Vâlcea-Pitești, a vrut să depășească un TIR, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un auto marca Ford, ce circula din sens opus. În urma impactului, a rezultatul decesul conducătorului auto din Ford, a pasagerului din dreapta și rănirea gravă a altor trei persoane”, au spus responsabilii IPJ Vâlcea.

Ilie Mitea a fost consilier local în Sibiu și prefect al județului în perioada decembrie 2007 – februarie 2009. A mai ocup postul de prefect de Neamț între anii 2012 și 2013, iar în iulie 2014 a fost desemnat director al Agenției Domeniilor Statului. Anul trecut a ieșit la pensie.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia