logo
Filarmonica de Stat Sibiu, premiată cu diplomă de excelență
Ana Maria MĂTUŞOIU
6144 vizualizari
Filarmonica de Stat Sibiu, premiată cu diplomă de excelență

Filarmonica de Stat Sibiu a fost premiată, săptămâna trecută, cu o diplomă de excelență. Premiul a fost oferit de Opera Comică pentru Copii București în urma parteneriatului „constant în organizarea de evenimente comune”. 

  • „Opera Comică pentru Copii face cel puțin două vizite pe an într-un oraș minunat unde publicul ne primește cu aplauze. Fie că este vorba de Casa de Cultură  Sindicatelor, sala Teatrului Radu Stanca sau Sala Thalia, Filarmonica de Stat Sibiu organizează spectacolele noastre, ne invită de fiecare data în festivaluri, iar anul acesta – în premieră – Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu dirijată de Constantin Adrian Grigore va participa la Gala de Balet și Operă din Parcul Herăstrău”, a spus Emil Pantelimon, director de comunicare al Operei Comice pentru Copii. 

În cadrul Galei Operei Comice pentru Copii de vineri, 28 aprilie, pe lângă „Diploma de excelență pentru parteneriatul constant în organizarea de evenimente comune”, oferită Filarmonicii de Stat Sibiu, au mai fost premiați realizatori care au pus în scenă cele mai frumoase spectacole pentru copii pe parcursul ultimilor trei ani: regizorul Cristian Mihăilescu, compozitorul Marius Țeicu, regizoarea Antoaneta Cojocaru, violoncelistul Anton Niculescu, regizoarea Gabriela Dumitru, scenografa Bogdana Pascal și coregrafii Corina Dumitrescu, Mihai Babușka, Jaqueline Bratu și Cătălin Caracaș.

  • „Dorim ca publicul nostru, care este membru de onoare al Operei Comice pentru Copii, sã spunã tuturor cã aici se întâmplã un miracol care vã este la îndemânã și vã așteaptã sã ne bucurãm împreunã. Vã iubim și vã mulțumim cã ne sunteți alãturi!”, a declarat Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru pentru Copii. 

Următorul proiect comun este un eveniment în Parcul Herăstrău (București) în data de 3 iunie la care, alături de artiștii Operei Comice pentru Copii, va participa Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu. Opera Comică pentru Copii va fi prezentă și anul acesta în cadrul proiectul „Sibiu Opera Festival” cu spectacolul „Directorul de teatru”, de W.A.Mozart, spectacol ce a avut premiera sâmbătă 29 aprilie.

 

 


comentarii
1 comentarii

Cu asa ceva se lauda dl bojin?!!
Pai asta e diploma obtinuta dupa ce Filarmonica i a platit sa fie prezenti la Sibiu!
In halul asta se dau diplomele, in functie de invitatii si bani?!
Premian?ii
03.05.2017 02:01
Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

saltsib

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia