logo
spartan
Fiii comunei Păuca se întorc pe meleagurile natale
Andra MARINESCU
1315 vizualizari
Fiii comunei Păuca se întorc pe meleagurile natale
© Arhiva TRIBUNA
Comuna Păuca își va primi, în acest sfârșit de săptămână, fiii acasă. Consiliul Local și Primăria Păuca va desfășura duminică, 12 august, o nouă ediție a manifestării "Fiii satului comunei Păuca".


Evenimentul va debuta la ora 13.30 cu un concert susținut de Fanfara Blaskapelle Neppendorf. Oficialitățile vor fi primite la ora 14, când va avea loc și festivitatea de deschidere. La ora 14.30, va urma un spectacol susținut de Ansamblul "Doina Secașelor" din Păuca, iar de la ora 15 va fi un spectacol folcloric susținut de soliștii Traian Stoițã, Camelia Cosma Stoițã, Sebastian Stan, Oana Tomoiagă, Rãzvan Năstăsescu, Robert Târnăveanu, Alina Bica și Adrian Neamțu alături de Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul - Junii Sibiului. Ora 18 va veni cu un recital al Andreei Voica și al formației conduse de prof. Deian Galetin.
Sărbătoarea va aduce și noi titluri de cetățean de onoare. Anul acesta, și un redactor al cotidianului Tribuna va primi această distincție, respectiv N. I. Dobra.
Primarul comunei Păuca, Niculae Dancu, se așteaptă ca și la această ediție să participe toți cei care s-au născut în localitățile comunei Păuca, respectiv Bogatu Român, Broșteni, Presaca și Păuca. “Să revină în satele noastre, să petreacă și să se bucure din plin de revederea ținuturilor natale! Ne dorim ca tinerii să înțeleagă că și aici își pot făuri destinul, nu căutând himere prin țări străine. Ne dorim ca toți cei plecați să nu uite satul natal și să revină ori de câte ori simt nevoia să-și reîncarce desaga cu amintiri de “acasă”. Ne dorim ca toți cei ce văd aceste locuri să revină și să investească aici pentru a asigura locuri de muncă tinerelor generații ale satelor noastre. (…) Ne dorim să ne-nscriem în rândul comunităților europene, moderne dar păstrătoare a tradițiilor, cu o infrastructură civilizată fără să uităm că agricultura ne-a asigurat supraviețuirea în toate veacurile! Îmi revine onoarea să urez La Mulți Ani tuturor locuitorilor comunei Păuca, fraților noștri francezi din La Guerche de Bretagne! La mulți ani noilor cetățeni de onoare! Vă așteptăm în comuna Păuca!", spune Niculae Dancu, primarul comunei Păuca.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia