logo
„Festivalul Tineretului” de la Avrig, pregătiri pe ultima sută de metri
Dan FRÂNCU
1067 vizualizari
„Festivalul Tineretului” de la Avrig, pregătiri pe ultima sută de metri

La Avrig, se pregăteşte ultima mare petrecere a verii acestui an. În ultimul sfârşit de săptămână al acestei luni (26 – 27 august 2017), iubitorii muzicii uşoare (latino, dance – pop şi tehno – house etc) şi pasionaţii de dans modern, se vor putea bucura de „Festivalul Tineretului”, un eveniment gândit şi organizat îm mod deosebit pentru aceştia.

În cele două zile, pe scena ce va fi special amenajată în Piaţa „Gheorghe Lazăr” din centrul oraşului vor evolua artişti cunoscuţi ai României, dar şi nume mai puţin cunoscute. Sâmbătă, 26 august, participanţii la „Festivalul Tineretului” îi vor putea urmări, printre alţii, pe cei din trupa Maxim, iar duminică, Pepe şi trupa sa vor oferi un recital cu cele mai cunoscute piese ale lor. Din programul celor două seri de festival nu vor lipsi demonstraţia de dans modern oferită de trupa DANCE REVOLUTION SIBIU 2016, recitalul solistului Adrian Corlaciu „The Voice”, sibianul ce a făcut senzaţie la „Vocea României”, dar nici „segmentul” de discotecă în aer liber, asigurat de un DJ cu mare experienţă în domeniu.

Organizatorii promit şi multe surprize pentru spectatori, astfel că se anunţă un eveniment ce nu trebuie ratat, cu multă muzică bună, distracţie şi exuberanţă.

 

Primăria prieşte cereri pentru închirierea domeniului public în perioada festivalului

 

Fiind un eveniment ce se va desfăşura în aer liber, „Festivalul Tineretului” va oferi prilejul diverşilor întreprinzători (comercianţii de măncăruri, băuturi răcoritoare şi alcoolice, vată de zahăr, pop corn, porumb fiert, turtă dulce etc), să-şi amplaseze terasele şi punctele de vânzare în zona adiacentă acestei manifestări. Pentru a organiza cât mai bine şi această secţiune a evenimentului, Primăria oraşului Avrig a lansat o invitaţie către comercianții interesați să închirieze spațiu pe domeniul public cu acest prilej, de a adresa instituţiei o solicitare (direct sau în format electronic, la dresa office@primaria-avrig.ro), până la data de 20 august.

 

„Festivalul Tineretului”, aflat la prima ediţie, este organizat de Primăria şi Consiliul Local Avrig, cu finanţare din bugetul local al oraşului. Manifestarea este inclusă în calendarul anual al activităţilor cultural – artistice şi sportive organizate la Avrig şi finanţate din bugetul local.

Cotidianul Tribuna este partener media al festivalului.

 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

SmartUP

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia