Tribuna
PNL
Femeie rănită în accident pe A1
Vasile ANTIPA
1532 vizualizari
Femeie rănită în accident pe A1

Accident rutier, miercuri dimineața, pe A1. Evenimentul rutier s-a produs la kilometru 242 pe sensul Sebeș-Sibiu. Un bărbat de 43 de ani din Avrig, în timp ce conducea un autoturism pe breteaua de acces în A1, la kilometrul 242 a intrat pe banda 1 încălcând marcajul longitudinal continuu care desparte banda de accelerare de banda 1 fără a respecta semnificația indicatorului "cedează trecerea", intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe banda 1 de către o femeie în vârstă de 34 ani, din județul Alba.

“În urma coliziunii dintre cele doua autoturisme a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto, care a fost transportată la Spitalul Județean Sibiu. Ambii conducători auto se aflau singuri în autoturism.

Principala cauză de producere a accidentului, stabilită în urma primelor verificări efectuate la fața locului, este neacordarea priorității de trecere vehiculelor cu acest drept. Traficul se desfășoară restricționat. La fața locului se circulă pe banda 1, banda 2 și banda de urgență fiind blocate de vehiculele implicate în accident”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA