logo
Femeia care a traversat neregulamentar şi a fost lovită de un autobuz a murit
Femeia care a traversat neregulamentar şi a fost lovită de un autobuz a murit

Marţi seara, femeia de 68 de ani care a fost lovită de autobuz pe Şoseaua Alba Iulia, a decedat la spital din cauza rănilor grave. Femeia era în comă, cu traumatism cranio-cerebral sever, edem cerebral şi multiple fracturi. 

Medicii au încercat să îi menţină funcţiile vitale, însă, în cursul serii, femeia a pierdut lupta pentru viaţă. 

ŞTIRE INIŢIALĂ:

O femeie în vârstă de 68 de ani este rănită grav în urma unui accident care a avut loc marţi, în jurul orei 11, pe Şoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu.

Din primele informaţii primite din partea Poliţiei Sibiu, femeia s-a aventurat să traverseze strada pe culoarea roșie a semaforului electric, fiind surprinsă şi accidentată de un autobuz care circula dinspre Aeroport spre centrul oraşului.

Un echipaj SMURD i-a acordat îngrijiri la locul accidentului femeii, apoi aceasta a fost transportată la spital în comă. 

Şoferul autobuzului are 51 de ani şi este din Sibiu. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă pe numele lui.

FOTO: Arhivacomentarii
3 comentarii

Politia trebuie sa faca mai multe campanii de informare { in scoli . licee, azile de batrani ,in parcuri si pe strada etc } pentru pietoni cum sa traverseze strada , sa le spuna ca au si obligatii nu numai drepturi . multi dintre ei trec ca vitele fara sa se uite in stinga si in dreapta si daca nu vine nici o masina doar atunci sa traverseze strada . Militia face campanii { sa nu lasi obiecte si genti in masina la vedere , sa anunti vecinii cand pleci in concediu ,sa amendeze femeile de 8 martie cu flori si altele } si pande numai pentru soferi .
Lin
10.01.2017 20:29
Din p?cate femeia a murit asear?!
Ionut
11.01.2017 09:15
Bai tecarailor poza acompaniatoare NU este din Sibiu!!!!!
Voi chiar nu aveti o poza cu trecerea de pietoni unde s-a intamplaat nenoricirea?...Unde este corectorul ziarului?
Sunteti niste diletanti care scriu bine doar la comanda! Doar anunturile de la mica si marea publicitate va mai tin in viata.
Volkischer Beobachter
11.01.2017 20:55
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia