Tribuna
Fântânile arteziene din Tineretului şi de la Casei Armatei, în reparaţii capitale: jocuri de apă şi lumini controlate de la distanţă
Sorana MAIER
1442 vizualizari
Fântânile arteziene din Tineretului şi de la Casei Armatei, în reparaţii capitale: jocuri de apă şi lumini controlate de la distanţă

Două dintre fântânile arteziene din centrul oraşului Sibiu vor avea parte de lucrări de peste o jumătate de milion de lei, după ce primarul Astrid Fodor a semnat contractele pentru lucrări de reparaţii capitale la fântâna din faţa Casei Armatei şi la cea din Parcul Tineretului. Cele două contracte au fost semnate cu firma SC Aqua Design SRL, însumând 536.000 lei. Termenul de execuţie a lucrărilor este de patru săptămâni, iar ordinul de începere va fi emis în data de 30 iulie.

Lucrările contractate includ modernizarea bazinului fântânii prin refacerea tencuielilor, a izolaţiilor şi a hidroizolaţiei, îmbunătăţirea aspectului interior şi exterior al bazinului prin placarea cu granit, crearea de noi forme de jeturi şi jocuri ale acestora, montarea de lumini cu led care vor lumina fântâna şi jeturile şi se va instala un nou sistem de filtrare a apei în locul jeturilor şi cel al luminilor, vor fi conectate la internet şi vor putea fi controlate de la distanţă.

Contractele includ şi mentenanţa celor două fântâni o dată pe lună până în aprilie 2020, oprirea şi punerea în siguranţă la venirea iernii şi repunerea în funcţiune primăvara.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA