Tribuna
Fanii ”roș-albaștrilor” ies în stradă. Miting în Piața Mică din Sibiu. ”Unica Steaua e cea din Liga I. Nu omorâți fotbalul românesc!”
Ovidiu BOICA
3718 vizualizari
Fanii ”roș-albaștrilor” ies în stradă. Miting în Piața Mică din Sibiu. ”Unica Steaua e cea din Liga I. Nu omorâți fotbalul românesc!”

Suporterii echipei care a adus atâta bucurie fotbalului românesc de-a lungul a peste șase decenii, singura care a cucerit două trofee continentale - Cupa Campionilor Europeni (1986) și Supercupa Europei (1987), organizează sâmbătă, 25 februarie, un miting de susținere în aproape 40 de localități de pe întreg cuprinsul țării. O astfel de acțiune va avea loc și la Sibiu, în Piața Mică, începând cu ora 11:00, fiind așteptați să ia parte peste 1.500 de iubitori ai ”roș-albaștrilor”.

Ștefan Lungu, organizatorul la Sibiu al acestui miting, a declarat, în exclusivitate pentru Tribuna, că este vorba despre o acțiune de susținere a actualei echipe a Stelei, cea din Liga I.

  • ”Nu ținem nici cu Clubul Sportiv al Armatei, nici cu FCSB. Unica Steaua e în Liga I acum. Ne dorim doar ca să nu moară fotbalul românesc, pentru că, fără Steaua, acesta ar fi ca și mort. Au dispărut din fotbalul românesc numai în ultimii ani atâtea echipe cu tradiție, Petrolul, Universitatea Cluj, Politehnica Timișoara, Sportul Studențesc, Rapidul, UTA Arad, Farul... Ar fi o tragedie să nu mai fie nici Steaua”, a afirmat Ștefan Lungu.

Organizatorul mitingului de la Sibiu a mai adăugat că suporterii nu vor părăsi Piața Mică pe parcursul celor 4 ore, cât va dura mitingul. De asemenea, aceștia nu vor folosi lozinci cu injurii sau mesaje jignitoare.

  • ”Ne-am fi dorit ca mitingul să aibă loc în Piața Mare, dar nu este posibil deoarece aceasta va fi ocupată cu un târg. Nici pe Bălcescu nu ne putem deplasa, deoarece acolo sunt standurile cu mărțișoare. Vom rămâne în Piața Mică până la ora 15:00, până când avem autorizația pentru manifestație. Nu vom folo pancarte cu înjurături sau mesaje jignitoare. Nu vom folosi nici portavoce. Singurul banner va fi unul mare pe care scrie ”Unica Steaua e în Liga I!”. Vom demonstra pașnic”, a mai spus Ștefan Lungu.

Acesta a completat că inițiatorul acestei acțiuni este tocmai în Anglia.

  • ”Steaua are suporteri peste tot, este cea mai iubită echipă din România. Protestele au fost orchestrate de o persoană aflată tocmai în Anglia. Îi așteptăm în Piața Mică pe toți fanii echipei roș-albastre, pentru a se face dreptate”, a mai afirmat Ștefan Lungu.
     





comentarii
1 comentarii

Ce interese planeaza asupra generalilor din armata (care n-au cedat o particica din poligonul de la Poplaca pt. construirea unui spital judetean)?In Romania "precedentul" nu se considera dar cum ar fi ca Ministerul de interne sa revendice Dinamo,Transporturile sau CFR-ul sa-si revendice Rapidul,etc. ?
Relu
24.02.2017 07:57
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA