logo
Fabrica de lactate Seviş lansează pe piaţă un produs nou: Iaurtul de băut Fitness cu Zmeură
Laura BUCIU
2210 vizualizari
Fabrica de lactate Seviş lansează pe piaţă un produs nou: Iaurtul de băut Fitness cu Zmeură
Produsul nou, introdus pe piaţă, vineri, 30 iunie, de Fabrica de Lactate Seviş va fi prietenul tuturor celor care vor să aibă parte de o gustare sănătoasă, din lapte natural 100% românesc. Iaurtul de băut Fitness cu Zmeură poate fi găsit în magazinele proprii ale Fabricii la un preţ foarte bun. De asemenea, acest produs se va găsi la preţuri atractive şi la distribuitori.

Produsul nou, introdus pe piaţă vineri, 30 iunie, de Fabrica de Lactate Seviş va fi prietenul tuturor celor care vor să aibă parte de o gustare sănătoasă, din lapte natural 100% românesc. Iaurtul de băut Fitness cu Zmeură poate fi găsit în magazinele proprii ale fabricii la un preţ foarte bun.

De asemenea, acest produs se va găsi la preţuri atractive şi la distribuitori.

  • „Iaurtul de băut Fitness cu Zmeură este alternativa sănătoasă la produsele de pe piaţă, la produsele răcoritoare, de vară. Are gem neaditivat din zmeură. În plus, e foarte bine să consumăm produse realizate de producătorii din Sibiu, astfel susţinem fiecare dintre noi industria, agricultura şi zootehnia locală.

Promovarea şi consumul  produselor locale trebuie să reprezinte pentru noi o prioritate şi o aliniere la tendinţa occidentală de susţinere a brandurilor locale, numai aşa ne menţinem identitatea locală, în contextul în care constatăm cu toţii o tendinţă vizibilă de transformare a cetăţeanului român  în masa de consumatori pentru produsele importate”, a explicat administratorul Magda Horhat, din partea producătorului. 

"Invităm pe această cale pe toţi sibienii consumatori de produse ale brandului SEVIŞ, şi nu numai, să deguste şi să aprecieze noul nostru iaurt cu ZMEURĂ, acesta fiind deschizătorul de drum pentru gama PREMIUM DE SIBIU cu FRUCTE. Clienţii noştri vor avea parte de noi surprize în această vară, asigurându-i că ne străduim să menţinem constant calitatea produselor SEVIŞ", spune inginerul de calitate al Fabricii de Lactate Seviş, Mariana Furdui, potrivit căreia Iaurtul de băut Fitness cu zmeură respectă toate normele în domeniu.

  • „E un produs foarte bun cu conţinut redus de grăsime. Iaurtul pe care îl lansăm se adresează unei game largi de consumatori, cel mai mult persoanelor active, care vor un produs cu puţine calorii. Este răcoritor, cremos, gustos... gustul naturii într-o sticlă!", adaugă Mariana Furdui.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia