logo
Fabrica de lactate SEVIŞ aduce noutăţi de 1 Decembrie: TELEMEA DE CASĂ CRINŢ şi  caşcaval vrac CRINŢ
Fabrica de lactate SEVIŞ aduce noutăţi de 1 Decembrie: TELEMEA DE CASĂ CRINŢ şi  caşcaval vrac CRINŢ

Fabrica de LACTATE SEVIŞ vine în întâmpinarea clienţilor cu ocazia zilei de 1 DECEMBRIE cu două produse noi: TELEMEA DE CASĂ CRINŢ şi caşcaval vrac CRINŢ.

Cele mai noi produse brand SEVIŞ vor fi oferite spre degustare şi vânzare la un preţ promoţional de lansare începand cu data de 01.12.2017, data semnificativă pentru toţi ROMÂNII.

De asemenea dorim să vă facem cunoscut că de ZIUA NAŢIONALĂ vă aşteptăm în magazinele proprii din Piaţa Cibin, Piaţa Rahova, Piaţa V. Aaron, Intrarea magazin Carrefour, cu surprize pregătite special pentru această  zi importantă.

Pentru că dorim să satisfacem dorinţa clienţilor noştrii de a consuma produse de bună calitate, făcute din ingrediente româneşti, sănătoase, vă informăm că în magazinele noastre găsiţi celebrii cozonaci cu nucă şi mac de Hosman de la Brutăria Luiza ( Moara veche Hosman), aduşi proaspeţi în zilele de marţi şi vineri, pâine de casă de la Brutăria Naty Prod şi Brutăria Luiza, mere la sac din Viile Sibiului, produse de carmangerie de la KAPA .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_

comentarii
1 comentarii

Trimiteti si lui Nea Ilie?
Radu
29.11.2017 21:41
Din aceeasi categorie
sevis

povestea chitarei

classicc junior

tdc sibiu

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
brukenthal
spitalul de psihiatrie
clau
Licitatie publica

accentmedia