logo
Expoziție de fotografie la 10 ani: ”Prin obiectivul aparatului, viața e mult mai frumoasă și oamenii sunt mult mai buni”
Sorana MAIER
2464 vizualizari
Expoziție de fotografie la 10 ani: ”Prin obiectivul aparatului, viața e mult mai frumoasă și oamenii sunt mult mai buni”

Elevul sibian Alex Bădilă și-a vernisat, zilele trecute, prima expoziție de fotografie, în ziua în care a împlinit 10 ani, expoziția fiind inspirată din amintirile verii trecute.

  • Deși am doar 10 ani, sunt foarte pasionat de fotografie și visez să devin un mare fotograf. Văzută prin obiectivul aparatului de fotografiat, viața e mult mai frumoasă și oamenii sunt mult mai buni. În felul acesta încerc să vă arăt lumea prin ochii mei. (...) Când am intrat în sala în care se afla expoziția mea, m-am emoționat foarte tare. Mi-au dat lacrimile. Pentru mine această expoziție este un vis împlinit. A doua zi am vizitat-o și împreună cu doamna învățătoare și cu toată clasa. Îi iubesc foarte tare pe părinții mei și le mulțumesc că mi-au împlinit acest vis", spune Alex Bădilă.

Expoziția este deschisă în continuare la Biblioteca Județeană ASTRA și cuprinde imagini din timpul unei tabere de fotografie, la care elevul a luat parte, dar și din tipul vacanței la mare sau alte ieșiri în natură.

  • "La cei 10 ani ai săi Alex este foarte pasionat de arta fotografică. În această vară a fost într-o tabără de fotografie pentru copii și de atunci am văzut că a început să ia lucrurile foarte în serios. În tabără a mers kilometri întregi prin munți și s-a trezit la 5 dimineața ca să fotografieze răsăritul soarelui. A făcut asta chiar și în concediu când nu s-a despărțit nici o clipă de aparatul de fotografiat. De la instantanee drăguțe a trecut foarte repede la poze care spun o poveste și care chiar stârnesc emoție. De nenumărate ori ne-a spus și mie și tatălui său că își dorește foarte tare să aibă propria expoziție de fotografie și să poată arăta tuturor cum se vede lumea prin ochii lui", spune Lidia Bădilă, mama lui Alex.

În pasiunea lui, Alex a preluat modelul tatălui.

  • "Ziua lui de naștere a fost ocazia perfectă să îl surprindem cu expoziția pe care și-o dorea atât de mult. Pe 8 octombrie am invitat familia, colegii lui Alex și prietenii și ne-am bucurat împreună de o primă reușită. A lucrat toată vara ca să își facă un portofoliu frumos și a avut un singur gând - să facă o expoziție. Noi am selectat 25 de fotografii din cele câteva mii pe care le-a făcut. Sunt un tată foarte mândru și mă consider norocos că fiul meu vrea să îmi calce pe urme. Studiem împreună diferite încadrări și setări ale aparatului, dar fotografiile sunt realizate doar de el. A început să se descurce foarte bine și cu anumite programe de editare și poate să își facă singur anumite corecturi de lumina sau contrast", spune Florin Bădilă, tatăl lui Alex.

 

 


comentarii
1 comentarii

Bravo Spiderman...!!!
cioplea
12.10.2017 00:04
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

guitar

cibinfest

zilele recoltei

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
auchan
Licitatie publica

accentmedia