logo
Expoziţia "Reflecţii despre protecţie", vernisată la Muzeul "Franz Binder"
Dumitru CHISELIŢĂ
4008 vizualizari
Expoziţia

Expoziţia de final de an a elevilor de la clasa de pictură şi grafică din cadrul Şcolii Populare de Arte şi Meserii "Ilie Micu" a fost vernisată, vineri, la Muzeul Etnografiei Universale "Franz Binder" din Piaţa Mică. Tema, ca şi titlul expoziţiei, a fost "Reflecţii despre protecţie", cei 38 de elevi ai clasei coordonate de profesorii Lavinia Creţu şi Cătălin Precup realizând lucrări de pictură şi artă grafică ce ilustrează această tematică: protecţia sub diversele ei aspecte şi manifestări.

După cum ne-a spus prof. Cătălin Precup, cel care a şi vernisat, alături de un numeros public, expoziţia cele 38 de tablouri abordează tema "protecţie" într-o plajă largă de exprimare a acestui termen: protecţia divină, protecţia maternă, cea domestică sau protecţia ecologică.

Expoziţia face parte din manifestările celei de-a VI-a ediţie a Festivalului „Obiceiuri şi Tradiţii...” organizat de Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ilie Micu” din Sibiu, în colaborare cu Muzeul ASTRA, Consiliul Judeţean Sibiu şi Filarmonica de Stat Sibiu.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia