logo
Elevii de clasa a IV-a au început Evaluarea Națională
Ana Maria MĂTUŞOIU
2106 vizualizari
Elevii de clasa a IV-a au început Evaluarea Națională

Peste 3.000 de elevi de clasa a IV-a din județul Sibiu au început, miercuri, Evaluarea Națională. Copiii au dat proba la Limba română și urmează ca joi să susțină testarea la Matematică. 

 

Evaluarea Națională la clasa a IV-a a debutat miercuri, 3 mai. Potrivit datelor Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, 3.261 de elevi din județ au fost așteptați să susțină proba scrisă la Limba română conform calendarului și metodologiei de organizare și desfășurare a acestor examene, aprobate de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice. 

Joi, 4 mai, elevii de clasa a IV-a vor susține proba scrisă la Matematică. În 5 mai, elevii de la școlile cu predare în limba minorităților naționale (germană/maghiară) vor avea de susținut proba scrisă la Limba maternă. 

  • „Rezultatele obținute la aceste evaluări nu se vor înregistra în catalogul clasei și vor fi valorificate la nivelul unității de învățământ prin elaborarea planurilor individualizate de învățare, consemnarea în portofoliul educațional al elevului, respectiv informarea părinților/ reprezentanților legali ai elevului asupra stadiului formării și dezvoltării competențelor evaluate”, transmite IȘJ Sibiu. 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

vino

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia