Tribuna
Elevii clasei a II-a B de la Școala nr. 2 au vizitat redacția ziarului TRIBUNA: "Mi-ar plăcea să fiu jurnalist!"
Andra MARINESCU
681 vizualizari
Elevii clasei a II-a B de la Școala nr. 2 au vizitat redacția ziarului TRIBUNA:
Prichindeii de la Școala nr. 2 Sibiu, din clasa a II-a B, secția germană, ne-au trecut pragul, luni, fiind curioși să afle cum ia viață ziarul nostru.


Micuții au ascultat cu interes povestea TRIBUNEI, la finalul întâlnirii cu noi adresând și nenumărate întrebări, care mai de care mai curioase.
"Foile ziarului sunt din lemn?", "Cum se fac pozele?", "De unde vă vin ideile" și chiar "De ce masa de aici (n. r. din sala de ședințe) e sub forma literei T?" au fost doar câteva dintre curiozitățile elevilor.
"Ne-am ales ca prima zi din 'Săptămâna Altfel' să o petrecem aici. Am fost curioși să vedem ce se întâmplă aici, cum se editează și tipărește un ziar. Este prima oară când vin la TRIBUNA cu o clasă", a spus Judit Farcaș - Kobori, învățătoarea copiilor.
Elevii au vizitat și încăperea unde se află mașinăria unde ia viață publicația tipărită, iar la final unii dintre ei au mărturisit că și-ar dori să urmeze o carieră de jurnalist.
"E foarte frumos aici. Mie mi-a plăcut că ni s-a explicat cum se face un ziar. Mi-ar plăcea să fiu jurnalist. Aș scrie despre cum am putea ajuta copiii", spune Miruna, una dintre fetițele care ne-au trecut pragul.
Și Giulia ar fi interesată să apară în ziarul nostru, declarând că ar scrie despre accidente și ce s-ar mai întâmpla prin țară.
Andrei, însă, este indecis și precizează că s-ar face mai degrabă doctor, "pentru că așa câștig foarte mulți bani și ajut oamenii". "Dar să știți că bunicul meu citește mereu TRIBUNA!", a adăugat băiatul.

FOTO: Răzvan NEGRU

 

 

 

 


comentarii
1 comentarii

Observ ca majoritatea copiilor au la mana ceas cu GPS si GSM .... parintii din Sibiu sunt paranoici? Au innebunit complet? Sufera toti de un sindrom a controlului absolut? Doamne fereste asemenea colectivitati....
Andrei Avadanei
15.04.2019 17:00
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia