logo
Elevii Centrului Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu au colindat bunicuții de la "Casa Seniorilor” din Tălmaciu
Andra MARINESCU
1310 vizualizari
Elevii Centrului Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu au colindat bunicuții de la
Elevii Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă Turnu Roşu le-au adus, miercuri, zâmbetul pe buze vârstnicilor de la "Casa Seniorilor” din Tălmaciu. Tinerii le-au trecut pragul şi i-au colindat, au recitat poezii şi le-au dăruit decoraţiuni confecţionate de ei şi pachete cu dulciuri şi fructe.


 

Elevii din clasa a VI-a B, a IX-a şi a X-a de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Turnu Roşu au fost darnici, în preajma sărbătorilor de iarnă, cu bunicuţii din Tălmaciu. Aceştia le-au adus bucurie în suflet celor mai înțelepți, oferindu-le un scurt moment artistic cu poezii şi colinde, felicitări şi pachete cu dulciuri şi fructe. „Să mai veniți pe la noi!” au fost cuvintele rostite de beneficiarii centrului la despărțire. Copiii au răspuns că vor reveni să îi viziteze şi altă dată, cu drag.

Atât generațiile tinere, cât și cele vârstnice, pot avea multe de câștigat din interacțiuni frecvente, iar a-ți învăța copiii să facă binele înseamnă a le lăsa moștenirea cea mai prețioasă, după cum spunea Mantegazza. Acesta este îndemnul care a stat la baza organizării activității noastre”, spun organizatorii.

Activitatea face parte din proiectul „Alături de mine, împreună cu mine”, proiect derulat pe parcursul anului școlar 2017-2018 și conceput cu scopul de a promova înţelegerea şi acceptarea reciprocă între oamenii aflați la vârsta senectuții şi tânăra generaţie.


 


 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia