Tribuna
brukenthal museum
E confirmat: Viorica Dăncilă, prezentă sâmbătă la alegerile din PSD Sibiu. Mai vin Fifor şi Teodorovici
E confirmat: Viorica Dăncilă, prezentă sâmbătă la alegerile din PSD Sibiu. Mai vin Fifor şi Teodorovici
Preşedintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, ne-a confirmat, joi, ceea ce până acum era citat doar "pe surse". Sâmbătă, în jurul orei 16, în Sala "Veneţia" din incinta Centrului Cultural "Ion Besoiu" (Casa de Cultură a Sindicatelor) va avea loc şedinţa de alegere a noii conduceri a social-democraţilor din judeţul Sibiu. Şedinţa se va ţine "cu uşile închise", dar la finalul ei va avea loc o conferinţă de presă.

 

La fel, a fost confirmată prezenţa preşedintelui PSD, premierul Viorica Dăncilă, care va veni împreună cu vicepremierul Mihai Fifor şi Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice.

Bogdan Trif a mai spus că nu are emoţii privind rezultatul alegerilor, pentru că are susţinere din  partea organizaţiilor din judeţ şi, nu în ultimul rând, îl recomandă performanţele sale atât ca lider al PSD Sibiu, cât şi ca ministru al Turismului.


comentarii
4 comentarii

ibolya/ibike/veorica in ungureste,vine la sibiu?tulai doamne si ce ne spune?
in cort?l-o inchiriat cioaba?
adi3
19.07.2019 13:56
Sibieni, fiti pregatiti cu ouă și roșii stricate să-i primim cum se cuvine pe ciracii pușcăriașului-șef al psd! Cei care aveți camere video să le aduceți ca să filmați pentru posteritate.
Ioan Ardeleanu
20.07.2019 00:56
Esti tare retardat prietene si asta rezulta din ideile tale. Du -te in grota de unde ai iesit !
@ Ardeleanu
20.07.2019 08:36
Pai ce ai facut Ardeleanu,a trecut doamna Dancila si ne-ai promis ca vei arunca cu oua si rosii? Sau n-ai avut bani sa le cumperi,ca pnlistii nu te platesc pana nu se vad asigurati la presedintie?
Opozitie incapabila
21.07.2019 11:34
Din aceeasi categorie
sevis

targul de craciun

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia