Tribuna
E aglomeraţie pe şosele? "Luaţi trenul! America a început cu căile ferate!" CNAIR a găsit (le)ac de cojocul nebuniei din trafic
Rareș BIŢU
1508 vizualizari
E aglomeraţie pe şosele?

Gata, e rezolvată aglomeraţia de pe şosele. Păi dacă nu mintoşii de la CNAIR, cine să fi găsit leac pentru păcătoasa asta de înghesuială şi eternele  ambuteiaje din trafic? În urmă cu foarte puţin timp, CNAIR tocmai a băgat în viteză ăl mai tare sfat pe care mi-a fost dat să-l aud în ultima vreme:  "Luaţi trenul! Aşa a făcut şi America. Au început cu căile ferate!"

"Sfatul" a sosit moca, iar de livrat ni l-a livrat nu Dorel, de la drumuri, aşa cum aţi putea fi tentaţi să credeţi, ci tocmai purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Şerbă ... pardon, Aliiiiin Şerbănescuuuuuuu!
Măcar în perioada sărbătorilor, mai circulaţi şi cu trenul. Aşa a sunat îndemnul pe care digi24 îl suspectează de "optimism incurabil", deşi dacă alţii nu reuşesc să-l diferenţieze de o bătaie şi aia de joc. Fiindcă nu poţi socoti că pentru nebunia de pe şosele, de vină e... participantul la trafic, după cum a explicat nen-tu Şerbănescu. Probabil că următorul sfat ar fi ca măcar de sărbători să stăm acasă. Toţi, dacă se poate. Şi cu lumina stinsă, să punem şi de-o economie, nu?

Unde mai pui că, dacă tot veni vorba de America, între timp, ne-am putea face şi-un Vest sălbatic. Mai ales că de pistolari şi cauboi cu capsa pusă chiar nu ducem lipsă. Deşi un Est sălbatic ar fi şi mai potrivit. Vestul e, totuşi, destul de-mblânzit!

Opinia purtătoruilui de cuvânt a fost exprimată într-o intervenţie radiofonică. Invitat să vorbească despre pacostea care e traficul, Şerbănescu a spus că participantul la trafic e de vină: aglomeraţia este cu atât mai mare, cu cât sunt mai mute maşini. Şi nu trebuie să fi cercetător britanic ca să-ţi dai semana de treaba asta. Iar America a început să fie construită cu căile ferate, a explicat acesta într-o intervenţie memorabilă. 

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA