logo
”După noi rămâne verde” - continuă campania de igienizare în Cindrel
”După noi rămâne verde” - continuă campania de igienizare în Cindrel
© facebook

Asociația Eco Drumeții Montane lansează o nouă provocare pentru sibieni să ia parte, în 20 mai, la acțiunea de igienizare a zonei Cindrel, după ce deja au organizat astfel de acțiuni ample în mai multe zone din apropierea Sibiului.
”Deșeurile ne otrăvesc câmpul vizual, starea de bine, viețuitoarele pădurii, solul și apa, contribuind la atracția animalelor și implicit la nesiguranța iubitorilor de natură! Continuăm cu igienizarea în Cindrel cu speranța că vom reuși să mai eliberăm prin curățire marginea unui drum forestier, la ora actuală mai deține deșeuri din pet-uri, doze, conserve, pungi de plastic”, spun organizatorii acțiunii.
Cei dornici trebuie să fie echipați cu pantaloni lungi, bocanci, șapcă, batic, bandană, pelerină de ploaie.
Asociația asigură produse alimentare voluntarilor oferite de Simpa SA și Best SRL: sandwich/uri, apă, fructe, saci menajeri și mănuși de protecție.
”Invităm toți iubitorii de natură care doresc să dea o mână de ajutor! Înscrierile se fac la nr de telefon 0757686621”, mai spun organizatorii.
Locul de întâlnire este la Telescaunul Păltiniș / SIBIU, în data de 20 mai, la ora 9.00, voluntarii putând ajunge în Păltiniș și cu autobuzul.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia