logo
După atâta frig şi ceaţă, marţi răsare soarele
După atâta frig şi ceaţă, marţi răsare soarele

După un weekend cu ploi îngheţate şi ceaţă, de marţi răsare soarele, iar spre sfârşitul săptămânii temperaturile trec de 20 de grade Celsius.

Luni, vremea se menține apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. Pe arii restrânse, mai ales ziua, se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie, trecător mixte la începutul intervalului. La munte, local se vor semnala precipitații mixte, ninsori în zona înaltă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale ziua, mai ales la munte unde temporar va viscoli zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 13 grade, iar cele minime între 3 și 5 grade.

Marţi, vremea se va încălzi față de ziua precedentă și va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 18 grade, iar cele minime între 2 și 5 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Miercuri, vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în zona montană unde izolat vor fi condiții de averse slabe de ploaie. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări locale la munte și în sudul județului. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 22 grade, iar cele minime între 5 și 8 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Joi, vremea va fi în general frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări locale la munte și în sudul județului. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 21 grade, iar cele minime între 4 și 6 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Vineri şi în weekend, vremea va fi caldă și în general frumoasă cu cerul variabil. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări izolate la munte și în sudul județului. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 22 grade, iar cele minime între 2 și 6 grade.

 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia