logo
spartan
Drumul spre cartierul Arhitecților nu poate fi modernizat pentru că este întabulat pe numele proprietarilor. Exproprierile, una dintre soluții
Sorana MAIER
4350 vizualizari
Drumul spre cartierul Arhitecților nu poate fi modernizat pentru că este întabulat pe numele proprietarilor. Exproprierile, una dintre soluții

Consiliul Județean Sibiu nu poate face investiții pe drumul județean care face legătura între Sibiu și cartierul Arhitecților din Cisnădie din cauză că porțiuni din aproximativ 16 loturi ale proprietarilor terenurilor din zonă se suprapun cu drumul județean.
”Din păcate, constatările din docuemntația tehnică au fost că terenuri private, domeniul public al Cisnădiei, pe alocuri, este întabulat până în mijlocul carosabilului, nu am putut să întabulăm această documentație și am decis să avem o întâlnire cu locuitorii care dețin proprietăți private aferente drumului județean pentru a ajunge la o soluție de a ne preda în proprietate terenurile pe care le au în proprietate, dar nu le folosesc că nu au cum, pentru că sunt sub covorul asfaltic al drumului județean, ca să putem face mai departe investiții pe drumul județean”, a explicat Daniela Câmpean.
Reprezentanții Consiliului Județean spun că dacă nu se vor găsi alte soluții se va ajunge la exproprieri.
O situație similară este și pe drumul spre Ocna Sibiului, unde Consiliul Județean intenționa să amenajeze o pistă de biciclete, dar din această cauză nu mai poate.

comentarii
1 comentarii

Cand trebuie facut un drum, FACI DRUM, nu "intelegeri" cu speculantii de terenuri, cu proprietarii care nu inteleg in ce lume traiesc, sau cu ONG-urile iubitoare de lilieci sau cartite! Dar cu legile pe care le avem, facute de guvernantii pe care ii avem, putem face doar multe intelegeri paguboase si putine drumuri, dar scumpe!
Cititescu
18.02.2018 13:00
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
artmania
Licitatie publica

accentmedia