Tribuna
Două vaci la păscut în cartierul Ștrand din Sibiu
Sorana MAIER
1945 vizualizari
Două vaci la păscut în cartierul Ștrand din Sibiu

Două vaci au fost surprinse joi dimineața de un cititor în timp ce pășteau în zona verde de pe strada Aurel Popa, din cartierul sibian Ștrand.

În municipiu au loc frecvent astfel de incidente, deși prin lege creșterea animalelor mari este interzisă în oraș încă din anul 2006.
Poliția locală dă anual zeci de amenzi pentru circulația prin municipiu a vehiculelor cu tracțiune animală sau pentru creșterea animalelor mari în intravilanul municipiului.
Potrivit HCL 210 din 2001, ”se interzice creşterea animalelor mari ( bovine, cai ), precum şi a porcilor şi a oilor, în tot municipiul Sibiu, începând cu data de 01.01.2006”, iar amenda pentru cei care nu respectă legea este de la 300 la 500 lei.







comentarii
1 comentarii

Daca tu filmografule care nu ai i ce face decit sa vinezi greseli -- numesti aia -zona verde -- atunci si eu ma pot numi popa -- In loc sa multumesti vacilor care tine iarba jos -- ca tu sa nu mai dai cu coasa daca cumva sti ce e aia coasa -- Sunt de acord cu legea dar-- nu vad pe nimeni sa saminteze iarba sa puna ingrasemint si sa taie iarba ca totul sa fie frumos --Atunci voi fi de acord cu tine -- Dar in jurul blocurilor numai mizerie si culmea asta nu vezi la problema asta ,esti chior
mike
19.10.2018 05:46
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA