Tribuna
FOTO: Două persoane în stare gravă, în urma unui accident între un TIR și o mașină, pe Valea Oltului
FOTO: Două persoane în stare gravă, în urma unui accident între un TIR și o mașină, pe Valea Oltului

Un accident grav a avut loc marți pe Drumul Național 7 – Valea Oltului, după ce o mașină condusă de un șofer de 54 de ani, din Caraș-Severin, a intrat pe contrasens și a lovit un TIR.

„Din primele cercetări se pare că șoferul mașinii (un bărbat în vârstă de 54 de ani din Caraș Severin), care se deplasa spre Vâlcea, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un TIR condus de un bărbat de 48 de ani din Cluj. Șoferul mașinii și pasagera din dreapta sunt răniți”, a spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Traficul rutier este blocat, polițiștii rutieri sunt la fața locului și fac cercetări.

Reprezentanții ISU Sibiu intervin de urgență cu un echipaj de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, la limita de județ Sibiu - Vâlcea.

Paramedicii au acordat îngrijiri medicale ambelor persoane, iar echipajul SMURD a transportat la UPU Sibiu o femeie de aproximativ 49 de ani inconștientă, cu răni la cap. De asemenea, un echipaj al Ambulanței Sibiu a transportat la spital  un bărbat de 54 ani cu traumatisme minore, în stare stabilă.

 

 







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA