logo
Două autospeciale de la ISU Sibiu şi o ambulanţă SMURD cu medic intervin în sprijin la incendiul din Orăştie
Două autospeciale de la ISU Sibiu şi o ambulanţă SMURD cu medic intervin în sprijin la incendiul din Orăştie
© news.ro

Două autospeciale – una de stingere a incendiilor şi alta de detectare a substanţelor periculoase (CBRN), precum şi o ambulanţă SMURD de categoria C, cu medic, au plecat, marţi seara, spre Orăştie, în judeţul Hunedoara, unde a izbucnit un incendiu la o fabrică de prelucrare a vopselelor.

În urma incendiului, cinci persoane au fost rănite, un tânăr de 27 de ani având arsuri grave, de gradul 4. Alţi patru muncitori s-au intoxicat cu fum.

Din cauză că locuinţele sunt la 700 de metri de locuinţe, ISU Hunedoara a activat sistemul de alarmare a populaţiei, sfătuind oamenii să rămână în case.

  • „Incendiul se manifestă la o hală pe 5 niveluri cu o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi, în care se prelucrează vopsele. Hala este amplasată la marginea oraşului, la aproximativ 700 de metri de locuinţe. În municipiul Orăştie a fost activat sistemul de alarmare a populaţiei. Sfătuim oamenii să rămână în locuinţe până la stingerea incendiului, să evite deplasarea în zonă şi să închidă uşile şi ferestrele. Efectivele de pompieri acţionează pentru stoparea propagării arderii la halele din apropiere”, a declarat, potrivit Mediafax, Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

În afara echipajelor de pompieri de la Sibiu, în sprijinul pompierilor din Hunedoara intervin şi salvatori din Alba şi Gorj.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia