Tribuna
"Donează sânge! Salvează o viaţă!”
Ana Maria MĂTUŞOIU
3095 vizualizari
Jandarmii sibieni continuă campania de donare de sânge şi se prezintă şi anul acesta la Centrul de Transfuzie Sanguină din municipiul Sibiu. Prima acţiune s-a desfăşurat ieri, sub sloganul: „Donează sânge! Salvează o viaţă!”, acesta fiind şi numele campaniei ajunsă la cea de-a XI-a ediţie. Campania este o acţiune comună a Patriarhiei Române şi a Jandarmeriei Române.

 

Acţiunea se desfăşoară în peri­oada 26-27 mai şi are loc în cadrul celei de-a XI-a ediţii a campaniei naţionale „Do­nează sânge! Salvează o viaţă!”, iniţiată de Patriarhia Română în anul 2013. În total, 30 de jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu vor dona sânge pentru ajuto­rarea semenilor.
În decursul acestei săptămâni, repre­zentanţii Jandarmeriei Române do­nează sânge pe bază de volun­tariat în toate Centrele de Transfuzie San­guină din ţară.

  • „Campania na­ţională Do­nează sânge! Salvează o viaţă! a Pa­triar­hiei Române are ca scop infor­marea şi conştientizarea cu privire la nevoia reală de sânge pentru trans­fuzii din spitalele româneşti, creşterea numărului donatorilor de sânge din România şi îmbunătăţirea stocurilor sanguine naţionale. Până în prezent, această acţiune umanitară s-a con­cretizat în recoltarea a peste 8 mii de litri de sânge”, transmite In­spectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu.

Joi, mai mulţi jandarmi sibieni volun­­tari au mers la Centrul de Trans­fuzie Sanguină din municipiul Sibiu pentru a dona sânge. Acţiunea con­tinuă şi astăzi, iar jandarmii în­deamnă cetăţenii din judeţul Sibiu să se alăture prin voluntariat campaniei de ajutorare a persoanelor aflate în dificultate.







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA