logo
Distrugeri în zonele de agrement din Tălmaciu
Dan FRÂNCU
2063 vizualizari
Distrugeri în zonele de agrement din Tălmaciu
Cum este şi normal, odată cu sosirea primăverii, parcurile şi locurile de joacă din oraşul Tălmaciu au început să fie tot mai populate. Din păcate, în unele dintre aceste locuri de petrecere a timpului liber, trecerea iernii a lăsat şi unele urme nefericite, ce ţin strict de lipsa unei educaţii normale primite în familie şi a celor şapte ani de acasă.

În urmă cu doar câteva zile, prin mai multe canale de comunicare, conducerea administrativă a oraşului a făcut un apel de conştientizare a populaţiei în legătură cu această problemă serioasă, în speranţa că situaţiile de distrugeri ale dotărilor şi mobilierului din locurile de joacă şi parcurile oraşului vor înceta.

  • „Din lipsă de preocupări normale, potrivite vârstelor, persoane încă neidentificate, cel mai probabil copii şi tineri fără respect pentru sine şi ceilalţi şi fără cea mai elementară dovadă de bun simţ, au găsit de cuvinţă să facă diverse stricăciuni în parcurile oraşului (parcul de la ieşirea înpre Sadu şi cel din spatele blocului ANL). Astfel, în ultima perioadă aici au fost rupte bănci, s-au spart globurile corpurilor de iluminat, s-au îndoit ori au fost incendiate coşuri de gunoi, au fost avariate grav sau distruse instalaţii de joacă pentru cei mici etc. Minţile bolnave au făcut toate aceste „fapte de vitejie” fără să se gândească, măcar o clipă, la faptul că acţionând aşa fac rău multora dintre concetăţeni şi îşi fac rău propriei persoane, toate aceste investiţii distruse sau avariate fiind plătite din banii noştri, ai tuturor. Ruşine să le fie celor ce au apucături de sălbatici şi le garantăm tuturor că va veni vremea să şi plătească pentru fapte de acest fel”, se menţionează în apelul autorităţilor locale din Tălmaciu.

 comentarii
1 comentarii

exista asa ceva in Talmaciu?
un cetatean
21.04.2017 15:27
62.231.86.34
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia