logo
spartan
Direcția Fiscală prelungește programul. Taxele și impozitele nu se mai încasează în Piața Mare până după Summit
Sorana MAIER
1217 vizualizari
Direcția Fiscală prelungește programul. Taxele și impozitele nu se mai încasează în Piața Mare până după Summit

Direcția Fiscală Locală prelungește programul la ghișee pentru înregistrarea autovehiculelor, sediul de pe strada Turismului fiind singurul punct unde este disponibil acest serviciu, iar taxele și impozitele locale nu vor mai fi încasate în sediul Primăriei din Piața Mare până după data de 9 mai, când sediul administrației publice va fi folosit pentru organizarea Summitului UE.

Primăria Sibiu a luat decizia de a prelungi programul la înregistrarea autovehiculelor din cauza numărului mare de contribuabili care doresc să înregistreze autovehicule și pentru a reduce timpul de așteptare la ghișee, anunță Primăria Sibiu

Noul program pentru înregistrarea autovehiculelor este: de luni până joi, între orele 8 – 15.15 și vineri, între orele 8 – 12

În sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare nu se vor mai încasa taxe și impozite timp de o lună. Direcția Fiscală locală s-a mutat din 11 martie pe strada Turismului, dar în sediul central al Primăriei Sibiu din Piața Mare au rămas deschise două ghișee la care se încasau în continuare taxe și impozite. În contextul pregătirii acestei clădiri pentru găzduirea Summitului, și aceste două ghișee vor fi mutate din acest sediu începând de luni, 15 aprilie. Acestea vor reveni în clădire după data de 9 mai.

Plata în numerar a impozitelor se poate face la ghișeele Direcției Fiscale din sediul de pe strada Turismului, la cele din sediul Primăriei Sibiu de pe bulevardul Victoriei și la ghișeele oficiilor poștale din oraș. La acestea se adaugă plata electronică pe platforma e-administrație sau prin instrumentul Xpress de pe www.sibiu.ro, prin robotul de la băncile BRD și BCR sau prin virament bancar.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia