Tribuna
Direcția Fiscală Locală și Poliția Locală se mută într-un nou sediu pe strada Turismului
Sorana MAIER
2099 vizualizari
Direcția Fiscală Locală și Poliția Locală se mută într-un nou sediu pe strada Turismului

Direcția Fiscală Locală, serviciul public din subordinea Consiliului Local Sibiu care colectează taxele și impozitele locale, se pregătește să se mute în vara acestui an într-un nou spațiu al administrației locale situat pe strada Turismului, nr. 15, a anunțat marți, într-o conferință de presă primarul Sibiului, Astrid Fodor.
Direcția are 72 angajați și funcționează în birourile de la parterul și mezaninul clădirii Primăriei Sibiu din Piața Mare, la parter fiind situate și cele șase ghișee de lucru cu publicul. De asemenea, alte două ghișee funcționează la parterul clădirii Primăriei Sibiu de pe bulevardul Victoriei.
Mutarea în noul sediu de pe strada Turismului are ca scop în primul rând îmbunătățirea condițiilor oferite cetățenilor care vin să plătească taxe și impozite locale. Parterul clădirii va fi destinat publicului, urmând să fie configurat ca zonă de ghișee. Birourile Direcției Fiscale vor funcționa la etajul I al imobilului”, a spus Astrid Fodor.


Primăria Sibiu pregătește clădirea de pe strada Turismului pentru mutare și a semnat un contract de lucrări în valoare de 3,37 milioane lei care include reabilitarea rețelei de electricitate, a instalațiilor sanitare, lucrări de tâmplărie, lucrări necesare pentru obținerea avizului ISU, igienizări, zugrăveli și recompartimentări. Suprafața utilă măsoară aproximativ 2000 de metri pătrați. Lucrările se vor finaliza la sfârșitul lunii iunie, iar din iulie se va începe treptat mutarea.
În sediul Primăriei din Piața Mare va rămâne un singur ghișeu al Direcției Fiscale pentru plata taxelor aferente diverselor documente eliberate de Primăria Sibiu.
Și Poliția Locală se va muta în acest sediu, la etajul II. Cei 132 de angajați își vor muta birourile în această clădire, dispeceratul Poliției Locale urmând să fie mutat și acesta la adresa de pe strada Turismului.
Aceste prime măsuri se vor lua în contextul în care Primăria Sibiu pregătește lucrări de reabilitare a sediului secundar de pe bulevardul Victoriei. În 2018 sunt alocați 150.000 de lei pentru proiectarea lucrărilor.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia