logo
Din martie, biletele pentru spectacolele TNRS se pot cumpăra direct de pe site-ul instituției
Andra MARINESCU
1006 vizualizari
Din martie, biletele pentru spectacolele TNRS se pot cumpăra direct de pe site-ul instituției
Primăvara aduce la Teatrul Național "Radu Stanca" din Sibiu posibilitatea de a cumpăra bilete online la spectacole, direct de pe site-ul www.tnrs.ro. Prețul acestora nu va fi diferit față de cel din Agenție.


"Începând cu luna martie, am considerat important ca TNRS să treacă la un alt sistem de vânzare a biletelor. Vom lucra cu platforma Entertix.ro. Facem această schimbare pentru că dorim ca biletele să se achiziționeze direct de pe site-ul TNRS. Cei care achiziționează direct de pe site vor avea exact același preț ca la Agenție. Biletele de pe alte platforme vor fi mai scumpe. Am făcut acest lucru pentru spectatorii care ne sunt fideli și care pot să vadă toate prezentările spectacolelor", a spus Constantin Chiriac, directorul TNRS.
Acesta a anunțat, într-o conferință de presă, că prețurile biletelor vor fi ușor modificate, ele crescând cu 5 lei la fiecare spectacol.
Începând cu 27 martie, de Ziua Mondială a Teatrului, vor intra în vânzare și primele bilete ale Festivalului Internațional de Teatru 2018, care va avea loc în perioada 8 - 17 iunie, când evenimentul va celebra un sfert de veac.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia