logo
Din casă în casă. De ce îi caută Poliţia pe localnicii din centrul Sibiului!
Sorana MAIER
4631 vizualizari
Din casă în casă. De ce îi caută Poliţia pe localnicii din centrul Sibiului!

Poliția Municipiului Sibiu a început de câteva zile să verifice locuințele din centrul istoric al Sibiului și să realizeze o situație cu locatarii fiecărui imobil. Polițiștii solicită sibienilor de pe străzile din zona centrală datele de identificare vrând să știe câte persoane locuiesc în fiecare casă, acțiunea fiind parte a măsurilor pe care instituțiile sibiene trebuie să le pună în practică având în vedere că Sibiul va găzdui în 9 mai  Summitul UE.

 În centrul istoric al Sibiu vor exista restricții de circulație în perioada Summitului, însă autoritățile nu știu încă în ce măsură va fi restricționat accesul.

Zeci de șefi de stat ai UE și sute de delegații oficiale din Uniunea Europeană se vor afla la Sibiu în data de 9 mai 2019, la cel mai mare eveniment pe care l-a găzduit orașul în istoria sa recentă.

Școlile din oraș vor fi și ele închise în săptămâna de dinaintea Summitului, tot din cauza aglomerărilor în trafic pe care le-ar fi presupus aducerea copiilor la școlile din zona centrală.

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a declarat la începutul săptămânii că accesul turiștilor și al sibienilor în centrul istoric al Sibiului va fi restricționat doar în momentul sosirii delegațiilor și în timpul derulării lucrărilor Summitului.

comentarii
4 comentarii

Ma intreb daca la Bruxelles si la Strasbourg, unde isi au sediile cele mai importante institutii ale UE si au loc dese intalniri la nivel similar cu cel de la Sibiu, scolile isi inchid portile si se adopta restrictii de circulatie... Se intampla cand venea Ceausescu in vizita la Sibiu... Masuri staliniste !
@
07.03.2019 18:56
Un oraș de iresponsabili. Condus de oameni fără capacități mentale. De aceea aveți Spital de Psihiatrie!
Aveți probleme psihice!
Bruxelles care este sufocat zi de zi nu ia km măsuri de securitate excepționale dar Sibiul orașul de râs al României . Nu vreau să mai comentez nimic!
Mă enervez! Tac naibii din gură...
Sibieni comozi! Vedeți-va lungul nasului dacă vreți să-l mai aveți...
No comment
08.03.2019 01:02
În Bruxelles sau Strasbourg, fiecare om din zona 0 e cunoscut de ani de zile.
...
08.03.2019 13:17
50 % din centrul istoric este in regim hotelier ! Ce vor face autoritatile ? S-au apucat sa numere proprierarii ramasi (majoritatea pensionari). Dar turistii ? Apartamentele se vor inchiria cu 1-2 zile inainte de Summit. Cum vor tine autoritatile situatia sub control ? Daca printre turisti, sunt si teroristi ? Eu zic ca agitatia asta este inutila ! Sa inchizi scolile, sa blochezi accesul in zona este o tampenie ! Nu elimini problemele in felul acesta. Si asa, toti aia, vor veni cu masini blindate si vor avea o gramada de bodyguarzi langa ei.
stefan
14.03.2019 08:25
Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

saltsib

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia