Tribuna
Dezvoltatorul noului mall de la Gară amenajează un giratoriu pe strada Hermann Oberth
Sorana MAIER
3941 vizualizari
Dezvoltatorul noului mall de la Gară amenajează un giratoriu pe strada Hermann Oberth

Comisia de circulație a Sibiului a avizat începerea lucrărilor pentru amenajarea unui nou sens giratoriu pe strada Hermann Oberth, la intersecția cu strada Fabricii.

„Această lucrare va fi executată și finanțată de dezvoltatorul noului mall aflat în construcție lângă podul Gării, contribuind astfel la resistematizarea și fluidizarea traficului în zonă după deschiderea acestui complex comercial”, transmite Primăria Sibiu.

Lucrările de amenajare vor începe de luni, 15 iulie cu reconfigurarea trotuarelor din zona sensului giratoriu, iar apoi se va trece la amenajarea girației propriu-zise. Sensul giratoriu va fi luminat corespunzător prin amplasarea unui stâlp de iluminat cu patru corpuri. De asemenea, trecerile de pietoni din acest sector vor fi mutate pentru o mai mare siguranță.

Lucrările vor fi finalizate în aproximativ 40 de zile, în funcție de condițiile meteo. Pentru execuția acestora nu va fi necesară închiderea traficului, dar se va circula totuși cu restricții în zonă, șoferii fiind rugați să circule cu atenție sporită.

„Reamintim că o altă măsură luată pentru sistematizarea traficului în zonă este modernizarea străzii Fabricii. Primăria Sibiu a inițiat o procedură de achiziție în acest sens, asigurându-se astfel o cale de acces corespunzătoare pentru noul centru comercial și fluidizând în același timp traficul pentru locuitorii din zonă”, potrivit unui comunicat al municipalității.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia