Tribuna
Deputatul Şovăială despre PSD: "Tactica găinarilor care te ţin de vorbă-n poartă în timp ce-ţi fură din gospodărie”
Deputatul Şovăială despre PSD:

Secretarul general al PNL Sibiu, deputatul Constantin Şovăială critică într-o postare pe facebook unele dintre  temele publice lansate de PSD: “SPP face spionaj, DNA face abuzuri, SRI taie porcul şi aşa mai departe. Sunt imaginate scenarii hollywoodiene şi asociaţi oameni cu locuri şi fapte, semn –vezi Doamne!- că democraţia e la marginea prăpastiei şi că e nevoie de un Bruce Willis, un Chuck Norris sau de un Liviu Dragnea care să îi bată pe duşmani şi să reformeze Justiţia, Administraţia şi alte domenii”.

Parlamentarul susţine că PSD nu a reuşit să dea cetăţenilor prin creşteri salariale “imaginare” nici măcar o pâine în plus şi atunci le dă circ.

“O invazie de vorbe goale, adevăruri parţiale şi minciuni totale, practic un peisaj astfel conturat încât să hipnoţizeze audienţă. Este tactica găinarilor care te ţin de vorbă-n poartă în timp ce-ţi fură din gospodărie”- mai spune deputatul PNL de Sibiu.

Constantin Şovăială susţine că aceeaşi practică a adoptat-o şi organizaţia locală a PSD, “cu diferenţa că aici întâlnirea conducătorilor filialei  cu politica  este mai recentă şi de aceea unele dintre  gesturile lor capătă nuanţe comice”. Deputatul susţine că PSD Sibiu emite comunicate pe bandă rulantă, îşi inventează subiecte, ba chiar produce evenimente (trimitere la proiectul de demitere a preşedintei PNL a Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean de acum o săptămână) şi chiar comentează…comentariile. Potrivit lui Sovăială scopul PSD este acela “de a săpa la temelia încrederii oamenilor în instituţii şi în politicienii care s-au ridicat prin voturi şi nu prin aplauze la uşa DNA-ului”.

 






comentarii
1 comentarii

ESTI LA FEL CA EI,NUMAI CA SCHIMBI ,,BARCA "RAPID CAND VEZI CA IA APA.SANT UTC-ISTII TAI DE UNDE AI PLECAT-ZDREANTA
BEN
10.02.2018 22:37
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA