logo
Deputatul Ganț: Autostrada Sibiu - Brașov mi se pare importantă! Mai repede se va construi Ploiești- Brașov, decât Sibiu- Pitești
Sorana MAIER
1751 vizualizari
Deputatul Ganț: Autostrada Sibiu - Brașov mi se pare importantă! Mai repede se va construi Ploiești- Brașov, decât Sibiu- Pitești

Autostrada Sibiu- Brașov este un proiect economic foarte important, în condițiile în care autostrada Ploiești - Brașov se va construi mai repede decât Sibiu - Pitești, este de părere Ovidiu Ganț, deputatul Forumului Democrat al Germanilor din România.

  • Autostrada Sibiu- Brașov mie mi se pare un proiect economic fundamental pentru că, pe de o parte leagă Brașovul de Occident, Brașovul fiind un important centru industrial al României, și pe de altă parte, scurtează drumul de la Sibiu spre București. Eu cred că mult mai repede se va construi Ploiești- Brașov, decât Sibiu- Pitești, aceasta este impresia mea, la modul cum se desfășoară lucrurile”, a declarat Ovidiu Ganț, într-o conferință de presă.

Deputatul spune că încă nu a fost stabilit traseul exact al autostrăzii și că a trimis mai multe întrebări miniștrilor Transporturilor, pe această temă.

  • La întrebarea pe care i-am adresat-o în primăvară, ministrul mi-a răspuns că în luna august urmează să stabilească traseul definitiv. L-am mai întrebat o dată și mi-a spus că nu a stabilit traseul definitiv. Îl mai las un pic și iar îl întreb”, a spus Ovidiu Ganț.

De asemenea, el a explicat că a fost sesizat de o organizație ornitologică despre un sit natural care ar putea fi vizat de traseul autostrăzii și a recomandat Ministerului Transportului să discute cu acești specialiști înainte de a stabili traseul pentru a nu apărea probleme ulterior.

  • Le-am spus să discute ca să nu ne trezim în situația de la Lugoj -Deva, unde lilieci, urși și alte animale au fost periclitate și lungești povestea cu doi ani din cauza aceasta”, a mai spus parlamentarul.

Tot legat de transporturi, Ovidiu Ganț spune că a fost sesizat de mai mulți cetățeni asupra problemelor care apar în trafic la sensul giratoriu de la Veștem, unde dimineața se formează ambuteiaje și a cerut Ministerului Transporturilor să găsească o soluție pentru rezolvarea problemei.

 

comentarii
2 comentarii

Singura solutie inca o revolutie
Toate autostrazile trebuiau facute pana acum si SB-Pitesti si SB-BV faceti una care vreti dar numai faceti si fizic nu numai povesti ca amu ne mai certam 10 ani care o fi mai importanta si mai mor zeci si sute de rumani pe Drumuri Nationale facute pe banii nostrii (aici sunt banii Dvs...)
No ma,
24.11.2017 22:25
Domnilor autor si deputat! Hotarati-va! E vorba de Sibiu-Pitesti sau de Brasov-Ploiesti? Sau de Sibiu-Brasov?! Cum naiba sa lege Brasovul de Occident daca se face autostrada Brasov-Ploiesti???
aurel
25.11.2017 06:59
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia