logo
Deputatul de Sibiu Nicolae Neagu spune că l-a invitat pe Iordache la cafea, nu să discute cu preşedintele
Laura BUCIU
860 vizualizari
Deputatul de Sibiu Nicolae Neagu spune că l-a invitat pe Iordache la cafea, nu să discute cu preşedintele


 

 

Lia Olguţa Vasilescu a declarat, miercuri, că deputatul PNL Nicolae Neagu i-a cerut preşedintelui de şedinţă, Florin Iordache, să elibereze scaunul de la prezidiul Camerei Deputaţilor şi să discute la telefon cu preşedintele Klaus Iohannis. Deputatul de Sibiu a fost acuzat, astfel, că a mers la prezidiu cu telefonul la Iordache, în timpul şedinţei de plen, spunând că e preşedintele la telefon.
"Ştim că tot acest stat paralel nu face altceva decât să ne aducă în postura de a nu avea un candidat viabil în campania electorală. Ce mi se pare mai îngrijorător decât orice sunt cele două subiecte, anume că s-a cerut revocarea a doi vicepreşedinţi ai Camerei Deputaţilor din partea PSD. Ne întrebam de ce pentru al treilea nu s-a cerut revocarea. E vorba de Carmen Mihălcescu. Am văzut că la ora 9.30 din plen a fost chemată la DNA. Deci este o coordonare între aceste forţe. Domnului preşedinte de şedinţă, adică Florin Iordache, i s-a solicitat de către un deputat PNL să se ridice de pe scaun că şi-a făcut treaba şi să-i dea la telefon pe preşedintele Klaus Iohannis”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, potrivit Mediafax.
Contactat de TRIBUNA, Nicolae Neagu spune că nu a mers la Iordache cu niciun telefon şi că l-a invitat doar la o cafea pe acesta.
"Nu i-am dat telefonul, pentru că nu aveam de ce să i-l dau. Nu aveam pe nimeni la telefon. Am văzut agitația maximă, declarația scoasă din joben pe care a făcut-o Olguța. O fi asociat faptul că sunt deputat de Sibiu... Eu știu ce-o fi asociat ea... Cert este că l-am rugat pe Iordache să părăsească biroul președintelui, pupitrul de comandă, din două motive. Unul din ele era că se afla în afara dreptului de a mai conduce şedinţa. (...) I-am zis: Eliberează scaunul şi acceptă propunerea mea, că te văd destul de înverşunat la faţă, că aţi pierdut majoritatea. Acceptă invitaţia mea la o cafea!", a declarat deputatul Nicolae Neagu.

 

comentarii
2 comentarii

un betziv vinzator de metalcar!
ardeo
05.12.2018 16:07
nu e cazul sa fii atat de dur cu tine cind te descrii !
faptul ca esti un betiv asistat social e legat de dependenta de fondurile psd din Kiseleff pentru postaci !!!
nu dispera ca la anul nu ti se indexeaza alocatia. din pacate psd a terminat banii.
pt ardeo
05.12.2018 23:26
Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia