logo
Defecțiune la aeronava Wizz Air. Zborul spre Memmingen anulat, cursa spre Londra amânată. Ce spune conducerea companiei!
Sorana MAIER
4154 vizualizari
Defecțiune la aeronava Wizz Air. Zborul spre Memmingen anulat, cursa spre Londra amânată. Ce spune conducerea companiei!

Zborul Wizz Air numărul W6 3781 către Memmingen, cu plecarea programată la ora 08:10, a fost anulat, din motive tehnice, anunță Aeroportul Internațional Sibiu.

Pasageri au forst debarcați, urmând a stabilite soluții optime pentru rerutare, în funcție de posibilitățile operatorului aerian și de preferințe. 

Zborul W6 3771 către Londra-Luton, cu plecarea stabilită inițial la ora 17:55, a fost reprogramat pentru ora 21:15.

  • “Zborurile Wizz Air 3780 de la Sibiu la München Memmingen și W6 3782 de la München Memmingen la Sibiu din 20 aprilie 2017 au fost anulate din cauza faptului că aeronava care efectua această cursă a necesitat o verificare tehnică neprogramată. Pasagerilor li s-au oferit vouchere pentru alimente, în conformitate cu politica Wizz Air și cu reglementările UE, și li s-au oferit varianta rambursării complete sau posibilitatea reprogramării pe zboruri WIZZ alternative. Wizz Air își cere scuze pasagerilor afectați, dar siguranța lor, a echipajului și a aeronavelor este prioritatea companiei”, spun reprezentanţii Wizz Air. 

 

 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia