Tribuna
"Dar din dar pentru nevoiaşi". Maria şi Ghiţă colindă şi acest an pentru cei neajutoraţi
Andra MARINESCU
1222 vizualizari
© Arhiva TRIBUNA


Maria şi Gheorghe Boldijar ştiu ce înseamnă greutăţile. Au crescut în centrele de plasament din Sibiu şi, după ce le-au părăsit, şi-au unit destinele şi s-au căsătorit.
De câţiva ani, au iniţiat o campanie umanitară, „Dar din dar pentru nevoiaşi”, prin care îşi doresc să îi ajute pe cei care provin din medii defavorizate, pe copiii din Centrul de Plasament Turnu Roşu, pe oamenii străzii şi pe cei găzduiţi de Adăpostul de Noapte din Sibiu.
„Noi am avut norocul să primim ajutorul unor oameni minunaţi care ne-au schimbat viaţa şi datorită lor am învăţat că fericirea adevărată vine atunci când oferi ajutorul celor care chiar au nevoie. Scopul nostru este să oferim un cadou de Crăciun nevoiaşilor, care, din păcate, nu sunt puţini la număr, însă credem că împreună cu cei cu suflet mare putem reuşi. Am promis că nu vom uita de unde am plecat şi vrem ca în fiecare an să facem această campanie”, mărturisesc Maria şi Ghiţă.
Moşul adus de Maria şi Gheorghe va oferi 150 de cadouri. 50 dintre ele vor merge către copiii din Centrul de Plasament din Turnu Roşu, 60 vor fi pentru oamenii străzii şi 40 pentru familiile nevoiaşe.
„Pentru această campanie, noi ne-am pregătit din timp. Am economisit bănuţi şi vom colinda în această perioadă pentru a umple desaga Moşului”, adaugă aceştia.
Cei care îşi doresc să aducă zâmbetul pe buze celor mai puţin fericiţi, în prag de sărbători, pot dona alimente, haine ori bani.
Informaţii despre această campanie pot fi obţinute la numerele de telefon 0742937829 şi 0758932098.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia