logo
FITS
Daniela Cîmpean, la Let’s Do It Bâlea Lac: ”Vrem să vedem crestele curate ale munților, nu gunoaie!”
Sorana MAIER
747 vizualizari
Daniela Cîmpean, la  Let’s Do It Bâlea Lac: ”Vrem să vedem crestele curate ale munților, nu gunoaie!”

Rezervația Bâlea Lac și Transfăgărășanul vor fi curățate de mizerii de echipa Consiliului Județean Sibiu, care în 15 septembrie, Ziua Națională de Curățenie, va participa la acțiunea de curățenie și va folosi această ocazie pentru a atrage atenția turiștilor să păstreze curate frumoasele zone naturale din Județul Sibiu. 

Consiliul Județean Sibiu a demarat și o campanie online cu titlul „Let’s Do It Bâlea Lac” prin care s-au transmis mesaje de sensibilizare din partea celor care s-au alăturat inițiativei.
„În oglinda lacului glaciar de la Bâlea vrem să ne putem uita cu mândrie și să vedem crestele curate ale munților, nu gunoaie! Vrem ca fiecare vizitator să trateze Rezervația Bâlea Lac cu respect. Iar noi sibienii, să o tratăm ca pe o carte de vizită colectivă, o oglindă care spune totul despre mândria noastră locală”, declară Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu.
Și alte instituții din subordinea CJ se alătură inițiativei.
„Noi, la Filarmonica de Stat Sibiu producem muzică. Și ne place să fim ascultați. Și suntem ascultați săptămânal de spectatori care ne sunt dragi! Acum însă vrem să fim ascultați când transmitem un alt fel de mesaj. Un mesaj pentru noi toți... un mesaj de conștientizare... Județul nostru are frumuseți fără egal. Este important însă ca noi să le păstrăm așa cum sunt. Prin ceea ce facem putem păstra frumos județul Sibiu!”, scrie Laurențiu Străuț, responsabil de Comunicare și Relații Publice, Filarmonica de Stat Sibiu.
Prin această acțiune, Consiliul Județean Sibiu se alătură campaniei Let's Do It, Romania, împreună cu Asociația Județeană de Turism Sibiu, ADI ECO, Salvamont, Societatea de Drumuri și Poduri din subordinea Consiliului Județean Sibiu, Primăria Cîrțișoara și SOMA.
Sibienii care vor să se alăture echipei Consiliului Județean sâmbătă, 15 septembrie, sunt așteptați la Baza Salvamont de la Bâlea Lac la ora 10.00.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia