Tribuna
Dan Căprariu, noul director general de la Tursib
Dan Căprariu, noul director general de la Tursib

Consiliul de Administrație al SC Tursib SA a desemnat marţi un nou director general care să conducă societatea de transport public în comun a municipiului Sibiu. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Sibiu, desemnarea este rezultatul unei proceduri de selecție desfășurată în conformitate cu prevederile OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice. Noul director este Dan Căprariu, acesta ocupând poziția începând cu data de 14 februarie 2017, pentru un mandat de 4 ani.

  • “Felicitări domnului Căprariu și mult succes în activitatea sa. Transportul public are un rol tot mai important în orașele moderne europene, iar Sibiul dorește să se alinieze acestor practici menite să îmbunătățească mobilitatea locuitorilor într-un mod prietenos cu mediul, dar și confortabil și punctual. În acest context, în care dorim să punem un accent mai mare pe transportul public în defavoarea transportul motorizat privat, noul director va trebui să modernizeze flota de autobuze și să eficientizeze traseele și orarul de circulație pentru a acoperi mai bine nevoile de transport ale sibienilor”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Dan Căprariu a deținut funcția de director tehnic al societății Tursib din martie 2015 până în prezent, iar în perioada 2000-2015 a fost șeful Departamentului Transport la aceeași societate.


comentarii
1 comentarii

Felicit?ri. ?i mult succes!
Vizante Anton
14.02.2017 21:35
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia