logo
Cum s-a petrecut tragedia: Denisa și-a scos picioarele în afara blocului, iar balustrada a tras-o după ea în cădere
Laura BUCIU
9729 vizualizari
Cum s-a petrecut tragedia: Denisa și-a scos picioarele în afara blocului, iar balustrada a tras-o după ea în cădere

Denisa, adolescenta de 15 ani care a căzut miercuri de pe blocul turn de pe Bulevardul Vasile Milea din Sibiu, s-a așezat pe marginea blocului, cu picioarele în afară. Balustrada, care era fixată pe exteriorul blocului, a cedat și în cădere a tras-o după ea pe copilă, spun reprezentanții Poliției Sibiu.

Potrivit Poliției, detaliile asupra modului în care a  căzut copila au reieșit în urma audierilor care au avut loc în cursul nopții de miercuri spre joi.

 

Fata care a murit miercuri seara învăța la Școala Gimnazială nr. 4 din Sibiu. Astăzi ar fi trebuit să susțină proba la matematică a simulării Evaluării Naționale, alături de colegii ei, care au dat testarea vizibil afectați de nenorocirea produsă cu o seară înainte.

 

Tinerii din ziua de azi folosesc în mod excesiv tehnologia, iar acest lucru poate avea urmări grave.

Dovadă este și cazul tinerei de 15 ani care miercuri seara a murit după ce a căzut de pe un bloc din Sibiu, pentru că a vrut să își facă un selfie de la înălțime. Specialiștii sunt de părere că tinerii au prea multă libertate în accesarea mediului online și că, mai bine, ar petrece mai mult timp cu familia, derulând activități comune, cum ar fi mersul cu bicicleta sau cititul. Pe de altă parte, psihoterapeutul Denisa Toma spune că părinții nu trebuie să treacă nici în cealaltă extremă, de a le refuza copiilor accesul la internet ori de a deveni un fel de polițiști care să-i supravegheze la fiecare pas. 

 

Protecţia Copilului recomandă ca minorii care au asistat la cele întâmplate pe 15 martie, când o copilă de 15 ani a urcat  pe blocul turn de pe Bulevardul Vasile Milea pentru un selfie și a căzut, să fie incluşi într-un program de consiliere/psihoterapie, pentru a depăşi trauma
Potrivit DGASPC Sibiu, pentru a evita, cât se poate, asftfel de incidente, este recomandat ca părinţii să supravegheze copiii, să le cunoască modul de petrecere a timpului liber şi anturajul. 

 

Poliţiştii au audiat mai multe persoane în timpul nopţii de miercuri spre joi.

Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de ucidere din culpă, pentru faptă.

După finalizarea audierilor maraton, dosarul va ajunge la procurori care vor continua cercetarea.comentarii
3 comentarii

Parca ne-am prostit ! Aici nu e vorba de tehnologie, e vorba ca ei nu aveau ce cauta acolo.
17.03.2017 08:20
5.2.215.188
cui se face dosar penal pt ucidere din culpa?la bloc sau la BUCATA DE FIER CARE S-A DESPRINS?Ca si concluzie finala este ca teribilismul se plateste..
17.03.2017 13:16
5.15.87.22
si daca nu se intampla tragedia asta, la un moment dat balustrada aia putea sa-i cada cuiva in cap. cladirile din oras au devenit pericole publice. locatarii nu-si mai intretin cladirile.
...
19.03.2017 08:16
82.76.251.25
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia