logo
FITS
Cum poți da de urma telefonului pierdut? A reușit o sibiancă după ce taximetristul și-a însușit smartphone-ul ei
Cum poți da de urma telefonului pierdut? A reușit o sibiancă după ce taximetristul și-a însușit smartphone-ul ei
© Răzvan NEGRU / Arhivă

O femeie care și-a uitat telefonul într-un taxi a reușit să îl găsească cu ajutorul aplicației gps de localizare. Un cititor ne-a transmis, pe pagina de facebook a ziarului, modul în care un taximetrist și-a însușit telefonul femeii, însă a trebuit să i-l restituie atunci când s-a dovedit faptul că smartphone-ul este la el în casă, cu ajutorul aplicației gps de localizare.

  • „În jurul 18, o doamnă, Andreea V. a luat un taxi de la 953 de la Polisano de pe Constițutiei până pe Prometeu... Doamna și-a pierdut telefonul în acel taxi... În jurul orei 21 a apelat la mine să o ajut să ia legătura cu acel taximetrist pentru a recupera telefonul... Am început procedura de identificare a taxiului (..) (am apelat prin dispecerat, prin camerele ce le-am găsit pe traseul efectuat) dar nicio șansă până (...) când a fost localizat prin gps telefonul la o adresă ce se afla în Șelimbăr pe strada Ioanid... Am mers acolo cu doamna Andreea V. și, insistând la acea adresă unde era localizat telefonul a ieșit o doamnă care, în prima fază, s-a luat de noi că ce căutăm în curtea dumneaei... După o discuție destul de aprinsă i-am arătat telefonul pe care îl localizasem și nemaiavând cum să o de la întors a recunoscut că soțul ei lucrează pe taxi și ca "ar fi găsit" telefonul stins, fără baterie, aruncat pe jos și l-a dus în casă... A mințit pentru că telefonul a sunat (...) până când a rămas fără baterie... Ne-a înapoiat telefonul și am plecat de la acea adresă văzându-ne de treabă”, povestește cititorul nostru, Adrian, într-un mesaj pe pagina de facebook a ziarului Tribuna.

 

comentarii
3 comentarii

fara plangere la politie?ooooof, iertatori mai sunt unii...
deiu
23.01.2018 00:27
Cu plângeri la politie cu siguranță nu mai recupera nimic. Prea mica valoarea că să miște polițistul un deget, iar după un an îți vine hârtie acasă că s-a închis dosarul că nu s-au găsit hotul. Cel putin așa am pățit eu. Voi ce experiențe ați avut?
Ion
23.01.2018 09:08
Si tot nu ne-ati spus cum putem da de urma telefonului pierdut/furat...
telu
23.01.2018 20:13
Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia